Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαCLIA: Εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια εν πλω

CLIA: Εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια εν πλω

Μια νέα τάση στον χώρο της κρουαζιέρας έχει κάνει τον τελευταίο καιρό την εμφάνιση του, καθώς οι ταξιδιώτες αναζητούν σήμερα περισσότερο από ποτέ στις διακοπές τουςτον συνδυασμό διασκέδασης και εκπαίδευσης. […]

Μια νέα τάση στον χώρο της κρουαζιέρας έχει κάνει τον τελευταίο καιρό την εμφάνιση του, καθώς οι ταξιδιώτες αναζητούν σήμερα περισσότερο από ποτέ στις διακοπές τους<...>τον συνδυασμό διασκέδασης και εκπαίδευσης. Έτσι, η Cruise Lines International Association (CLIA), ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις του επιβατικού της κοινού, έχει ήδη προχωρήσει στην υιοθέτηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων, προσφέροντας κατά αυτό τον τρόπο στους επιβάτες των πλοίων – μελών της μια επιπλέον διαφορετική υπηρεσία, αυτή της γνώσης εν πλω.

Οι σημερινές εταιρίες κρουαζιέρων προσφέρουν προγράμματα διεύρυνσης τόσο του πνεύματος, όσο και του σώματος. Ανάλογα με την εταιρία που θα επιλέξουν οι ταξιδιώτες, μπορούν να παρακολουθήσουν σεμινάρια ηθοποιΐας από την Δραματική Σχολή του Λονδίνου, να μελετήσουν Γαλλικά, να ανακαλύψουν την ομορφιά του βυθού, να μάθουν περισσότερα για τους γαλαξίες, αλλά και να πάρουν πληροφορίες για άγνωστους προορισμούς, είδη ζώων και φυτών, με τη συμβολή πάντα εξέχουσων επιστημόνων.

«Επιβάτες που επιλέγουν την γνώση σε μια κρουαζιέρα αναζητούν μια διασκεδαστική εμπειρία εκπαίδευσης» εξηγεί ο πρόεδρος και CEO της CLIA, κ. Terry L. Dale.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024