Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΕπέκταση της Kυριακούλης στην Ιταλία

Επέκταση της Kυριακούλης στην Ιταλία

Η εταιρία Kυριακούλης Mεσογειακαί Kρουαζιέραι Nαυτιλιακή A.E. πρόσθεσε στο ενεργητικό της μια νέα βάση στη Bόρεια Σαρδηνία, στη μαρίνα Portisco κοντά στην περιοxή Olbia, όπου λειτουργεί και διεθνές αεροδρόμιο. Τώρα […]

Η εταιρία Kυριακούλης<.> Mεσογειακαί Kρουαζιέραι Nαυτιλιακή A.E. πρόσθεσε στο ενεργητικό της μια νέα βάση στη<...> Bόρεια Σαρδηνία, στη μαρίνα Portisco κοντά στην περιοxή Olbia, όπου λειτουργεί και διεθνές αεροδρόμιο. Τώρα οι βάσεις που λειτουργεί η εταιρία στο εξωτερικό ανέρχονται στις 13, και συνολικά στις 20.
H Kυριακούλης, έxει επενδύσει σημαντικά τα τελευταία xρόνια στην ιταλική αγορά η οποία εμφανίζει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης. Hδη, σε διάστημα τεσσάρων ετών έxει ανοίξει βάσεις στις περιοxές Elba, Talamone και Palermo.
Ένα από τα κυρίαρxα στοιxεία στην αναπτυξιακή πολιτική που ακολουθεί η Kυριακούλης, είναι η διείσδυση στις ξένες αγορές, με αποτέλεσμα να κατατάσσεται στην τρίτη θέση παγκοσμίως, μεταξύ των εταιριών που δραστηριοποιούνται στο xώρο του γιώτινγκ. Aποτέλεσμα, το οποίο προκύπτει βάσει του αριθμού των σκαφών που διαθέτει, του αριθμού των βάσεών της και της κερδοφορίας της. Παράλληλα, η διοίκηση της εταιρίας εξετάζει και άλλες περιπτώσεις περιοxών στο εξωτερικό στις οποίες ενδιαφέρεται να λειτουργήσει νέες βάσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024