Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗλεκτρονικός γιατρός για τους επιβάτες των αεροπορικών εταιριών από την British Airways

Ηλεκτρονικός γιατρός για τους επιβάτες των αεροπορικών εταιριών από την British Airways

Μετά από την εγκατάσταση καρδιογράφων στα αεροσκάφη της που επιτρέπει την απευθείας και σε πραγματικό χρόνο αποστολή διαγνώσεων σε εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό στη γη, η British Airways πρωτοπορεί για άλλη […]

Μετά από την εγκατάσταση καρδιογράφων στα αεροσκάφη της που επιτρέπει την απευθείας και σε πραγματικό χρόνο αποστολή διαγνώσεων σε εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό στη γη<...>, η British Airways<.> πρωτοπορεί για άλλη μια φορά στο χώρο της υγείας. Αυτή τη φορά, χάρη στη λειτουργία μιας εξειδικευμένης ιστοσελίδας στο Internet, η οποία περιέχει πληροφορίες και συμβουλές προς τους επιβάτες των αεροπορικών εταιριών.
Στο κόμβο της British Airways, www.britishairways.com/health οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν πληροφορίες για οτιδήποτε σχετίζεται με την υγεία και το αεροπορικό ταξίδι, από την ερμηνεία του jet lag και τους τρόπους αντιμετώπισης του, μέχρι την αεροφοβία – δηλαδή το φόβο των αεροπορικών ταξιδιών – και πως κανείς μπορεί να την ξεπεράσει. Επίσης, ο κόμβος δίνει συγκεκριμένα στοιχεία για την ποιότητα του αέρα μέσα στα αεροσκάφη, για την οποία γίνεται τελευταία πολύς λόγος όπως και ένα πλήθος από ενδιαφέρουσες πληροφορίες.
Ο αριθμός των επιβατών της British Airways που παρουσίασαν κάποια επιπλοκή υγείας την περασμένη χρονιά ήταν περίπου 3.000, σε σύνολο 37 εκατομμυρίων.
Από αυτά τα περιστατικά, τα 57 κρίθηκαν αρκετά σοβαρά με αποτέλεσμα την αλλαγή πορείας του αεροσκάφους σε πλησιέστερο αεροδρόμιο για την παροχή άμεσης ιατρικής βοήθειας.
Τα πιο συνηθισμένα περιστατικά αφορούν διάρροια και ζαλάδες. Το ιπτάμενο προσωπικό της British Airways παρακολουθεί κάθε χρόνο ειδικά προγράμματα παροχής πρώτων βοηθειών, τα στάνταρντ των οποίων υπερέχουν αυτών που θέτουν οι οργανισμοί European Resuscitation Council και European Joint Aviation Authorities.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024