Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤηλεοπτικό συνεργείο επισκέπτεται την Ελλάδα με συνεργασία του ΕΟΤ

Τηλεοπτικό συνεργείο επισκέπτεται την Ελλάδα με συνεργασία του ΕΟΤ

Την Ελλάδα επέλεξε η εταιρία Daihatsu Motor Co. Japan, για την διαφήμιση του νέου αυτοκινήτου της, στην Ιαπωνία και για το σκοπό αυτό εξαμελές τηλεοπτικό συνεργείο, το Osaka CM Center, […]

Την Ελλάδα επέλεξε η εταιρία Daihatsu Motor Co. Japan, για την διαφήμιση του νέου αυτοκινήτου της, στην Ιαπωνία<.> και για το σκοπό<...> αυτό εξαμελές τηλεοπτικό συνεργείο, το Osaka CM Center, επισκέπτεται με την συνεργασία του ΕΟΤ<.>, την Αθήνα, το Γαλαξίδι, τους Δελφούς και την Μύκονο. "Like the Wind Chasing the Sunshine" θα είναι ο τίτλος του βίντεο προβολής του αυτοκινήτου, διάρκειας 8΄- 10΄, για την προσέλκυση της νεαράς δυναμικής πελατείας και η επιλογή της χώρας μας, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρίας, έγινε λόγω χρωμάτων, ήλιου, θάλασσας και λευκών σπιτιών, τα οποία δημιουργούν ζωντανές αντιθέσεις με το κόκκινο χρώμα του νέου αυτοκινήτου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024