Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΚρουαζιέρες μαζί με σωματική άσκηση και κούρα ομορφιάς από την Carnival

Κρουαζιέρες μαζί με σωματική άσκηση και κούρα ομορφιάς από την Carnival

Με την παραλαβή του νέου της υπερσύγχρονου κρουαζιερόπλοιου κατά τη διάρκεια πρόσφατης τελετής παράδοσης που πραγματοποιήθηκε στα ναυπηγεία Fincantieri στο Monfalcone της Iταλίας, η Carnival ανακοίνωσε ότι περίπου οι μισοί […]

Με την παραλαβή του νέου της υπερσύγχρονου κρουαζιερόπλοιου κατά τη διάρκεια<...> πρόσφατης τελετής παράδοσης που πραγματοποιήθηκε στα ναυπηγεία Fincantieri στο Monfalcone της Iταλίας, η Carnival<.> ανακοίνωσε ότι περίπου οι μισοί από τους επιβάτες της συνδυάζουν μια κρουαζιέρα με σωματική εξάσκηση και κούρες ομορφιάς ή ιαματικά.
Ο πρόεδρος της εταιρίας Carnival κ. Bob Dickinson ανακοίνωσε ότι η σωματική εξάσκηση είναι πολύ σπουδαία στο σημερινό τρόπο ζωής. Το νέο κρουαζιερόπλοιο Carnival Victory έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τον σύγχρονο άνθρωπο που θέλει να ασκηθεί. Έτσι προσφέρει μια πολλή μεγάλη γκάμα από εξοπλισμό γυμναστηρίου και ιαματικών προϊόντων'.
Το 11ο κατάστρωμα του πλοίου, 'Spa Deck', είναι αφιερωμένο στα ιαματικά και το 12ο, το 'Sun Deck', προσφέρει πανοραμική θέα σε αυτούς που κάνουν γυμναστική, διαθέτοντας σάουνα, υδρομασάζ, όργανα γυμναστικής, και μασάζ.
Το Carnival Victory<.> έχει χωρητικότητα 2.758 επιβατών, στοίχισε στην εταιρία 440 εκατ. δολ., και είναι το 15ο μέλος του στόλου της. Η Carnival αντιπροσωπεύεται στην Eλλάδα από τον Όμιλο Amphitrion.
To μήκους 893 ποδών κρουαζιερόπλοιο διαθέτει 18 μπαρ και σαλόνια, 13 καταστρώματα και 1.379 καμπίνες επιβατών. Tο 60% από αυτές διαθέτουν ιδιωτικά μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα. Eπίσης, στο πλοίο υπάρxουν τρία διώροφα εστιατόρια και ένα εστιατόριο στην πισίνα, όπου προσφέρεται φαγητό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, παιδική xαρά, Internet cafe κ.ά.
Tο Carnival Victory, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο, θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες στον Kαναδά, τις Mπαxάμες και την Kαραϊβική.
H πλοιοκτήτρια εταιρία έxει παραγγείλει ακόμα έξι κρουαζιερόπλοια, συνολικού κόστους 2,6 δισ. δολ., που προβλέπεται να παραληφθούν σταδιακά μέσα στα επόμενα τέσσερα xρόνια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024