Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣυνεχής εκπαίδευση στο ξενοδοχείο Fodele Beach με σκοπό την ασφάλεια των πελατών

Συνεχής εκπαίδευση στο ξενοδοχείο Fodele Beach με σκοπό την ασφάλεια των πελατών

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των εργαζομένων του ξενοδοχείου Fodele Beach και ειδικότερα της ομάδας πυρασφάλειας, πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, θεωρητική και πρακτική άσκηση στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, υπό την […]

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των εργαζομένων του ξενοδοχείου Fodele Beach και ειδικότερα της ομάδας πυρασφάλειας, πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, θεωρητική και πρακτική άσκηση στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, υπό την αιγίδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου.
Η Διεύθυνση του ξενοδοχείου Fodele<.> Beach ανακοίνωσε ότι τα θέματα πρόληψης και καταστολής τυχόν πυρκαγιάς είναι σπουδαίας σημασίας, και στόχος του Fodele Beach είναι η ασφάλεια<.> των πελατών του. Επίσης, το ξενοδοχείο ευχαριστεί τους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επέδειξαν όσον αφορά την εκπαίδευση των εργαζομένων στο ξενοδοχείο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024