Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΠεντάστερο πλέον το Paradise Royal Mare της Aldemar

Πεντάστερο πλέον το Paradise Royal Mare της Aldemar

To ξενοδοχείο Paradise Royal Mare της αλυσίδας Aldemar στη Ρόδο, ανήκει πλέον στην κατηγορία ξενοδοχείων πολυτελείας μετά την απόκτηση του πέμπτου αστεριού. Το κόστος ανακατασκευής του Paradise Royal Mare έφτασε […]

To ξενοδοχείο Paradise Royal Mare της αλυσίδας Aldemar<.> στη Ρόδο, ανήκει πλέον στην κατηγορία ξενοδοχείων πολυτελείας μετά<...> την απόκτηση του πέμπτου αστεριού. Το κόστος ανακατασκευής του Paradise Royal Mare έφτασε τα 6 δισ. δρχ. και αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη επένδυση που έχει γίνει ποτέ στη Ρόδο για ανακαίνιση ξενοδοχειακής μονάδας.
Το υπερπολυτελές Paradise Royal Mare διαθέτει πρότυπο Συνεδριακό Κέντρο χωρητικότητας 800 ατόμων. Όλα τα συνέδρια και incentives διοργανώνονται πάντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των εταιριών, με την λιτή πολυτέλεια και διακριτική περιποίηση που χαρακτηρίζει τις υπηρεσίες της Aldemar. Το ξενοδοχείο διαθέτει 800 δωμάτια που ξεχωρίζουν για την αισθητική τους, είτε βρίσκονται στο κεντρικό κτίριο, είτε σε prive bungalows, ή ακόμα και σε πολυτελείς VIP σουίτες με πισίνες για προσωπικές στιγμές! Τα πλεονεκτήματα του Paradise Royal Mare 'επεκτείνονται' στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου που έχει αναγνωριστεί με την Γαλάζια Σημαία.
Ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, διοικητικό στέλεχος της εταιρίας δήλωσε σχετικά με την απόκτηση του πέμπτου αστεριού: "Η Aldemar πραγματοποιεί συνεχείς επενδύσεις τόσο στο ανθρώπινο δυναμικό όσο και στις πολυτελείς εγκαταστάσεις, με στόχο να καταστεί πρότυπο στον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο. Η ανάδειξη του Paradise Royal Mare σε ξενοδοχείο πολυτελείας αποτελεί την επιβράβευση των προσπαθειών της." Στο νησί των Ιπποτών, το Paradise Royal Mare***** αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για διακοπές ή για εταιρίες που θέλουν να συνδυάσουν την κοσμοπολίτικη ζωή με ένα πετυχημένο συνέδριο ή incentive ακολουθώντας τις διεθνείς και σύγχρονες τάσεις της αγοράς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024