Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗΠΑ: Η Τουρκία δεν θα σταματήσει ξανά ομοφυλόφιλους τουρίστες

ΗΠΑ: Η Τουρκία δεν θα σταματήσει ξανά ομοφυλόφιλους τουρίστες

Σε συνέχεια των γεγονότων που έγιναν με ομοφυλόφιλους τουρίστες στην Τουρκία έρχονται τώρα οι ΗΠΑ να απαντήσουν με ανακοίνωση τους ότι οι τουρκικές αρχές τους διαβεβαίωσαν πως δεν θα υπάρξει […]

Σε συνέχεια των γεγονότων που έγιναν με ομοφυλόφιλους τουρίστες στην Τουρκία<.> έρχονται τώρα οι ΗΠΑ να απαντήσουν<...> με ανακοίνωση τους ότι οι τουρκικές αρχές τους διαβεβαίωσαν πως δεν θα υπάρξει άλλο περιστατικό όπως αυτό κατά το οποίο οι αρχές της χώρας απαγόρευσαν σε ομάδα Αμερικανών, Βρετανών και Γάλλων ομοφυλόφιλων να επισκεφθούν την περιοχή του Κουσάντασι και την πόλη της αρχαίας Εφέσου.
Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ανέφερε ότι οι τουρίστες θα συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Τουρκία χωρίς να επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό και τόνισε ότι προς το παρόν το θέμα θεωρείται ότι έχει λήξει.
Νωρίτερα τα τηλεοπτικά κανάλια της Τουρκίας μετέδωσαν ότι οι τουρίστες συνεχίζουν την επίσκεψη τους στην Κωνσταντινούπολη, υπό την στενή επιτήρηση Τούρκων αστυνομικών.
Η αστυνομία του Κουσάντασι δεν επέτρεψε στην ομάδα τουριστών να επισκεφτεί την πόλη, μετά από απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών της χώρας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024