Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΡιζική ανακαίνιση στο Ballroom του ξενοδοχείου Athenaeum Inter-Continental

Ριζική ανακαίνιση στο Ballroom του ξενοδοχείου Athenaeum Inter-Continental

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα η ριζική ανακαίνιση του Athenaeum Ballroom, ενός από τους μεγαλύτερους και πιο σημαντικούς χώρους εκδηλώσεων και συνεδρίων στην Ελλάδα. Η επένδυση, το ύψος της οποίας έφτασε τα 950.000.000 […]

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα η ριζική ανακαίνιση του Athenaeum Ballroom, ενός από τους μεγαλύτερους και πιο σημαντικούς χώρους εκδηλώσεων και συνεδρίων στην Ελλάδα<...>. Η επένδυση, το ύψος της οποίας έφτασε τα 950.000.000 δρχ., αφορούσε την πλήρη ανακαίνιση του Athenaeum Ballroom, καθώς και όλων των χώρων και αιθουσών που το περιβάλλουν στο επίπεδο -2 του ξενοδοχείου Athenaeum<.> InterContinental. Οι εργασίες ανακαίνισης ξεκίνησαν το Μάϊο και ολοκληρώθηκαν το Σεπτέμβριο 2000.
Υπό την σχεδιαστική καθοδήγηση του διακεκριμένου Γάλλου σχεδιαστή Pierre Yves Rochon, τo Athenaeum Ballroom αλλά και όλοι οι χώροι και αίθουσες που το περιβάλλουν, ανανεώθηκαν μέχρι την παραμικρή τους λεπτομέρεια, αποκτώντας ένα ξεχωριστό, πρωτοποριακό ύφος. Νέα χρώματα και έπιπλα, νέα διακόσμηση, υπερσύγχρονος φωτισμός και οπτικοακουστικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, νέα εργονομικά καθίσματα, αναλόγια ρυθμιζόμενα σε ύψος, ακόμα και μία νέα σειρά έξοχων γευστικών μενού από τον Executive Chef του ξενοδοχείου και τους συνεργάτες του, αποτελούν τα νέα στοιχεία που θα χαρακτηρίζουν στο εξής τις εκδηλώσεις που τελούνται στον πρωτοποριακά ανακαινισμένο χώρο.
Παρά τις έντονες σχεδιαστικές αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν, το Athenaeum Ballroom συνεχίζει να φιλοξενεί άνετα μέχρι και 2.200 άτομα, αφού οι διαστάσεις του δεν έχουν αλλάξει. Ο χώρος μπορεί να χωριστεί σε τρεις αυτόνομες και τέλεια ηχητικά μονωμένες αίθουσες ενώ ταυτόχρονα στο ίδιο επίπεδο, δύο επιπλέον αίθουσες με χωρητικότητα 200 ατόμων η καθεμιά, έχουν επίσης τη δυνατότητα διαχωρισμού σε τρεις ανεξάρτητους χώρους.
Η πρόσφατη αναβάθμιση του Athenaeum Ballroom εντάσσεται στο πλαίσιο του γενικότερου προγράμματος ανακαίνισης του Athenaeum Inter-Continental το οποίο ξεκίνησε το 1995. Η πρώτη φάση του προγράμματος, περιλαμβάνοντας τη δημιουργία του Athenaeum Conference Center, των δύο ειδικών ορόφων Club Inter-Continental (στον 8ο και 9ο όροφο), τη δημιουργία 18 ειδικά σχεδιασμένων Business rooms, καθώς και την πλήρη ανακαίνιση 257 δωματίων στον 2ο, 3ο, 6ο και 7ο όροφο του ξενοδοχείου, και μιας σειράς από υπερπολυτελείς σουίτες, συμπεριλαμβανόμενης και της Προεδρικής, ήδη ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Μέχρι το τέλος του 2002 αναμένεται να ολοκληρωθεί και η τελευταία φάση του προγράμματος με την ανακαίνιση των δωματίων του 1ου, 4ου και 5ου ορόφου, και την αναβάθμιση του κεντρικού lobby και των εστιατορίων του ξενοδοχείου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024