Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤη συνδρομή του κράτους στην αποκατάσταση ζημιών λόγω καιρικών φαινομένων ζητά η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.
Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων - Διαμερισμάτων Ελλάδος

Τη συνδρομή του κράτους στην αποκατάσταση ζημιών λόγω καιρικών φαινομένων ζητά η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.

Επιστολή προς το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Τ., όπως επίσης και προς το Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών έστειλε χτες η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων – Διαμερισμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.)

Επιστολή προς το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Τ., όπως επίσης και προς το Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών έστειλε χτες η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων – Διαμερισμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.),<...>ζητώντας την έμπρακτη στήριξη του κράτους στις επιχειρήσεις του κλάδου, που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και αδυνατούν να ετοιμαστούν για τη λειτουργία της επόμενης τουριστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. προτείνει την ένταξη των συγκεκριμένων επιχειρήσεων στα προγράμματα ΕΠΑΝ και ΠΕΠ των επόμενων κύκλων με ποσοστό επιχορήγησης 80% υποβάλλοντας μαζί με την αίτηση και την απογραφή ζημιών της Νομαρχίας. Ακόμη, προτείνουν, επειδή η χρονική περίοδος μέχρι το επόμενο καλοκαίρι είναι μικρή, ως ημερομηνία έναρξης των εργασιών, να μην θεωρηθεί η ημερομηνία υποβολής της αίτησης, αλλά η ημερομηνία απογραφής ζημιών της Νομαρχίας. Ανάλογες είναι οι προτάσεις τους και για τις επιχειρήσεις με τα ανωτέρα προβλήματα που έχουν ήδη υποβάλλει ολοκληρωμένο φάκελο στους δύο προηγούμενους κύκλους των εν λόγω προγραμμάτων (ΕΠΑΝ – ΠΕΠ).

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024