Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣτη διαιτησία οι διαφορές μεταξύ ΠΝΟ και MFD

Στη διαιτησία οι διαφορές μεταξύ ΠΝΟ και MFD

Το Πρωτοδικείο Πειραιά αποδέχθηκε το αίτημα της Ένωσης Εφοπλιστών Ακτοπλοΐας για τον ορισμό διαιτητικού δικαστή προκειμένου να εκδικαστεί η διαφορά που έχει προκύψει μεταξύ της εταιρίας Minoan Flying Dolphins (MFD) […]

Το Πρωτοδικείο Πειραιά αποδέχθηκε το αίτημα της Ένωσης Εφοπλιστών Ακτοπλοΐας για τον ορισμό διαιτητικού δικαστή προκειμένου<...> να εκδικαστεί η διαφορά που έχει προκύψει μεταξύ της εταιρίας Minoan<.> Flying Dolphins (MFD) και της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ<.>), ως προς το την ερμηνεία του άρθρου 26 της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.
Στη συνεδρίαση της Διαιτητικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, στις 13.00, η Ένωση Εφοπλιστών Ακτοπλοΐας όρισε ως εκπρόσωπο της τον κ. Κωνσταντίνο Αγαπητό, "προκειμένου να συμβάλλει στην εκτόνωση της κρίσης, ώστε να επέλθει εργασιακή ειρήνη και τα πλοία της MFD να συνεχίσουν ανεμπόδιστα την εκτέλεση των δρομολογίων τους για την εξυπηρέτηση των επιβατών και των εμπορευματικών μεταφορών", αναφέρει η ανακοίνωση της MFD.
Η σχετική ανακοίνωση της MFD αναφέρει ότι "ελπίζουμε και ευχόμαστε και η ΠΝΟ να είναι παρούσα στην σχετική εκδίκαση, ορίζοντας τον δικό της εκπρόσωπο".

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024