Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος Τουρισμός`Αμεση βοήθεια στη θάλασσα με ένα τηλεφώνημα

`Αμεση βοήθεια στη θάλασσα με ένα τηλεφώνημα

Η εμπειρία έχει δείξει ότι ένα ικανό πλήρωμα και ένα καλο-συντηρημένο σκάφος δεν αρκούν για να αποφευχθεί μία βλάβη ή μία σοβαρότερη ζημιά. Όπως στο δρόμο έτσι και στην θάλασσα […]

Η εμπειρία έχει δείξει ότι ένα ικανό πλήρωμα και ένα καλο-συντηρημένο σκάφος δεν αρκούν για να αποφευχθεί μία βλάβη<...> ή μία σοβαρότερη ζημιά. Όπως στο δρόμο έτσι και στην θάλασσα η δυνατότητα παροχής άμεσης βοήθειας σε κατάσταση ανάγκης είναι εκείνη που πραγματικά κάνει ένα ταξίδι επαγγελματικό ή αναψυχής ξένοιαστο και απολαυστικό.

Η seaSOS είναι μία πρωτοποριακή εταιρεία που ήρθε να καλύψει αυτή την χρόνια ανάγκη για θαλάσσια αρωγή. Με έμπειρα πληρώματα και ικανούς μηχανικούς αλλά και ένα δίκτυο έμπειρων συνεργατών μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της στις περιοχές του Αργοσαρωνικού, Σποράδων, Κυκλάδων, Επτανήσων και Κρήτης με ένα μόνο τηλεφώνημα!

Προσφέροντας ολοκληρωμένα προγράμματα με τη μορφή ετήσιας συνδρομής σε ιδιοκτήτες μηχανοκίνητων (cruisers), ιστιοπλοϊκών ή φουσκωτών αλλά και εταιρειών ενοικίασης σκαφών, μπορεί να καλύψει κάθε είδους ανάγκη είτε αφορά την τεχνική υποστήριξη, είτε μεταφορά, καυσίμων, ανταλλακτικών ή άλλων προμηθειών και εφοδίων, είτε ρυμούλκυση σκάφους ή έκτατη μεταφορά επιβατών. Επιπλέον, προσφέρει πλήθος πρόσθετων υπηρεσιών ικανών να κάνουν την ενασχόληση με το σκάφος και τη θάλασσα πιο εύκολη, ευχάριστη και ασφαλή.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024