Τελευταία νέα

Νέα Business Class από KLM και Northwest

Οι βασιλικές αεροπορικές αερογραμμές KLM και η σύμμαχός τους Northwest Airlines, δημιούργησαν τη νέα World Business Class, με σκοπό να προσφέρουν ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στους επιβάτες τους. Στη νέα World […]

Οι βασιλικές αεροπορικές αερογραμμές KLM<.> και η σύμμαχός τους Northwest Airlines<.>, δημιούργησαν τη νέα<...> World Business Class, με σκοπό να προσφέρουν ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στους επιβάτες τους.
Στη νέα World Business Class το διάστημα μεταξύ των καθισμάτων έχει επεκταθεί από τα 119,4 στα 152,4 εκατοστά, έτσι ώστε να υπάρχει περισσότερος χώρος για τα πόδια και το ταξίδι να είναι πιο ξεκούραστο.
Η κλίση των καθισμάτων από τις 130 μοίρες επεκτάθηκε στις 150 μοίρες για να είναι πολύ πιο αναπαυτικά τις ώρες του ύπνου. Είναι εφοδιασμένα με ρυθμιζόμενα προσκέφαλα και ρυθμιζόμενη οσφυϊκή υποστήριξη, ατομικό φως για διάβασμα, τηλέφωνο, ενώ η προέκταση για τα πόδια ρυθμίζεται ανάλογα με την επιθυμία του επιβάτη.
Η KLM για το αναβαθμισμένο προϊόν που παρουσιάζει στη World Business Class επενδύει 11 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το 1999 επένδυσε συνολικά 27 εκατ. ευρώ για το σχεδιασμό του νέου καθίσματος με το ατομικό βίντεο και τις άλλες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που θα προσφέρει στους επιβάτες της επιχειρηματικής θέσης.
Το πρώτο αεροπλάνο με τη νέα World Business Class θα απογειωθεί τον προσεχή Νοέμβριο ενώ η νέα υπηρεσία θα προσφέρεται σε όλες τις διηπειρωτικές πτήσεις της εταιρίας. Αρχικά θα εγκατασταθεί στα Boeing 747 και στα MD-11 και σταδιακά μέχρι το Μάιο του 2001 θα επεκταθεί και στον υπόλοιπο στόλο της εταιρίας που πραγματοποιεί πτήσεις μακρινών αποστάσεων (από 6 έως 12 ώρες).
Αντίστοιχα, η αναβάθμιση στα αεροπλάνα της Northwest Airlines (Boeing 747-200, 747-400 και DC-10), άρχισε το Σεπτέμβριο 2000 και αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν από το Μάρτιο του 2001.
Με την εισαγωγή της νέας World Business Class και η Northwest Airlines, σύμμαχος της KLM, από την 1η Οκτωβρίου 2000 καταργεί την πρώτη θέση στις πτήσεις της.
Οι επιβάτες των δύο εταιριών από την 1 Δεκεμβρίου 2000 θα απολαμβάνουν τις ανανεωμένες υπηρεσίες σε όλα τα στάδια του ταξιδιού τους. Κατά την επιβίβαση θα έχουν στη διάθεση τους περισσότερο χρόνο, ώστε να νιώθουν άνετα, ενώ απαλή μουσική θα τους χαλαρώνει, τόσο κατά την απογείωση όσο και κατά την προσγείωση. Επίσης θα έχουν προτεραιότητα στην επιβίβαση και την αποβίβαση, τηλεφωνικό check-in όσοι δεν θα παραδώσουν αποσκευές, επιπλέον κιλά ξεχωριστό check-in κλπ.
Η εξίσου αναβαθμισμένη διασκέδαση κατά την πτήση προσφέρει 12 κανάλια μουσικής και 12 βίντεο σε όλα τα Boeing 747-400 και MD-11 αεροσκάφη και 9 και 6 αντίστοιχα στα Boeing 747-300 και 767-300ER.
Η διατροφή εκτός από την ευρύτερη ποικιλία γευμάτων περιλαμβάνει το 'πιάτο του σεφ', το -αγαπημένο των επιβατών- ινδονησιακό "Rice Table", εκλεκτά κρασιά και ολόφρεσκα επιδόρπια, τα οποία μπορούν να απολαύσουν την ώρα που εκείνοι επιθυμούν, ανάλογα με το πρόγραμμα που θέλουν να ακολουθήσουν κατά την πτήση
(να γευματίσουν, να εργαστούν ή να κοιμηθούν).
Όσοι από τους επιβάτες προτιμούν τις νυκτερινές πτήσεις και επιθυμούν να αναπαυθούν, μπορούν να έχουν ένα ελαφρύ δείπνο ή ένα πιάτο με ορεκτικά (Supper/Night Service) αντί του κανονικού δείπνου.
Επίσης οι δύο εταιρίες καθιερώνουν το Skybreak, ένα 'έξτρα' ποτό, συνοδευόμενο από γλυκά ή αρμυρά 'σνακ', το οποίο θα είναι διαθέσιμο μεταξύ των κυρίως γευμάτων.
Σημειώνεται ότι KLM και Northwest Airlines σύστησαν την World Business Class το 1994 και μέχρι σήμερα αποτελούν τη μόνη παγκόσμια συμμαχία της οποίας τα μέλη προσφέρουν το παρόμοιο προϊόν στην επιχειρηματική θέση.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024