Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτο Αιγαίο από το 2007 η easyCruise

Στο Αιγαίο από το 2007 η easyCruise

Την είσοδο της easyCruise στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε χθες ο Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της εταιρίαςκαι πρόεδρος του Ομίλου της easyGroup. Το πρώτο πλοίο της easyCruise, το easyCruiseOne, θα ξεκινήσει κρουαζιέρες […]

Την είσοδο της easyCruise στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε χθες ο Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της εταιρίας<...>και πρόεδρος του Ομίλου της easyGroup. Το πρώτο πλοίο της easyCruise, το easyCruiseOne, θα ξεκινήσει κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά στις 31 Μαΐου 2007, φέρνοντας και στην Ελλάδα έναν εντελώς νέο τρόπο διακοπών για νέους, ανεξάρτητους ανθρώπους.

Οι κρουαζιέρες της easyCruise προσφέρουν επιλογές διακοπών με διάρκεια από 3 έως και 14 μέρες, σε 11 συνολικά νησιά (Κυκλάδες και Σαρωνικός). Τα επιλεγμένα νησιά είναι από κοσμοπολίτικα έως σχετικά ανεξερεύνητα και συνδυάζουν διασκέδαση νύχτα και μέρα με στιγμές χαλάρωσης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Στέλιος Χατζηιωάννου παρουσίασε αναλυτικά τις διαδρομές που θα ακολουθεί το easyCruiseOne, καθώς και το ελληνικό site της εταιρείας www.easyCruise.gr, μέσα από το οποίο ήδη γίνονται online οι κρατήσεις, για αναχωρήσεις από 31 Μαΐου έως 8 Οκτωβρίου 2007.

Κρουαζιέρες easyCruise.gr καλοκαίρι 2007

Η easyCruise σχεδίασε 3ήμερες, 4ήμερες και 7ήμερες κρουαζιέρες που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους, δημιουργώντας ταξίδια που διαρκούν από 3 ημέρες έως και 2 εβδομάδες σε 11 συνολικά ελληνικά νησιά (Μύκονος, Πάρος, Σίφνος, Μήλος, Ίος, Αμοργός, Νάξος, Φολέγανδρος, Σέριφος, Πόρος, Σπέτσες). Σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στις συμβατικές κρουαζιέρες, τα πλοία της easyCruise ταξιδεύουν πρωινές ώρες και φθάνουν σε κάθε λιμάνι το μεσημέρι. Έτσι οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους όλη τη μέρα και τη νύχτα για να εξερευνήσουν κάθε προορισμό, να κάνουν μπάνιο, να φάνε στα τοπικά εστιατόρια, να κάνουν clubbing. Χάρη σε αυτή τη διαφοροποίηση, η easyCruise προσελκύει νέους, δραστήριους ανθρώπους, με μέσο όρο ηλικίας πολύ χαμηλότερο από το μέσο όρο ηλικίας των επιβατών του κλάδου της κρουαζιέρας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024