Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΥπογραφή Μνημονίου συνεργασίας Ελλάδας και Μπαχρέιν στις αερομεταφορές
Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών

Υπογραφή Μνημονίου συνεργασίας Ελλάδας και Μπαχρέιν στις αερομεταφορές

Μνημόνιο Συνεργασίας (Memorandum of Understanding – MoU) υπέγραψαν χτες, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, ο Έλληνας υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης, με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και υπουργό Μεταφορών του Μπαχρέιν, Σεΐχη Ali Bin Khalifa Al Khalifa, στη Μανάμα του Μπαχρέιν…

Μνημόνιο Συνεργασίας (Memorandum of Understanding – MoU) υπέγραψαν χτες, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, ο Έλληνας υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης, με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και υπουργό Μεταφορών<...>του Μπαχρέιν, Σεΐχη Ali Bin Khalifa Al Khalifa, στη Μανάμα του Μπαχρέιν.

Συγκεκριμένα, με το Μνημόνιο αυτό επιτυγχάνεται:


  • H αύξηση των δρομολογίων και της επιβατικής κίνησης μεταξύ των δύο χωρών.
  • H δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης και διεύρυνσης των αεροπορικών προορισμών και συνδέσεων προς Ευρώπη και Ανατολή.
  • H πρόσβαση στις χώρες του Περσικού Κόλπου και η εξυπηρέτηση ενδιάμεσης κίνησης μεταξύ Ελλάδος – Μπαχρέιν.


Η υπογραφή του Μνημονίου Κατανόησης πραγματοποιείται λίγους μήνες αφ’ ότου ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης και ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και υπουργός Μεταφορών του Μπαχρέιν, Σεΐχης Ali Bin Khalifa Al Khalifa υπέγραψαν Διμερή Αεροπορική Συμφωνία, στην Αθήνα, στις 23 Μαΐου 2006. Το ανωτέρω γεγονός αποδεικνύει τις πολύ καλές σχέσεις των 2 χωρών, αλλά και την πρόθεσή τους να αναπτύξουν τις αερομεταφορές με στόχο την οικονομική ανάπτυξη προς όφελος και των δύο πλευρών.

Ο κ. Λιάπης κατά την επίσκεψή του στη Μανάμα, πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό του Βασιλείου Σεΐχη Khalifa bin Salman Al Khalifa, όπως και με τον Διάδοχο και Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων του Μπαχρέιν Σεΐχη Salman bin Ηamad Al Khalifa.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024