Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑκόμα μια μέρα προβλημάτων για το επιβατικό κοινό του ΔΑΑ

Ακόμα μια μέρα προβλημάτων για το επιβατικό κοινό του ΔΑΑ

Με δυσκολίες πραγματοποιήθηκαν και χτες οι πτήσεις στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών `Ελ. Βενιζέλος`, εξαιτίας της συνεχιζόμενης απεργίας των υπαλλήλων -ιδιωτικής εταιρίας- στα σημεία ελέγχου επιβατών και χειραποσκευών, που ξεκίνησετην Κυριακή, […]

Με δυσκολίες πραγματοποιήθηκαν και χτες οι πτήσεις στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών `Ελ. Βενιζέλος`, εξαιτίας της συνεχιζόμενης απεργίας των υπαλλήλων -ιδιωτικής εταιρίας- στα σημεία ελέγχου επιβατών και χειραποσκευών, που ξεκίνησε<...>την Κυριακή, χωρίς κάποια ειδοποίηση και επίσημη καταγραφή των αιτημάτων τους, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες είναι θεσμικής και οικονομικής φύσεως.

Όπως μας ανέφερε εκπρόσωπος του αεροδρομίου, από τα μεσάνυχτα μέχρι και τις 2 το μεσημέρι χτες πραγματοποιήθηκαν συνολικά 98 αναχωρήσεις, από τις οποίες σημειώθηκαν καθυστερήσεις στις 66, διάρκειας κατά μέσου όρου 30 λεπτών.

Ο έλεγχος των επιβατών και των χειραποσκευών τους έγινε για ακόμη μια μέρα από το προσωπικό ασφαλείας, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μεγάλων ουρών μπροστά από τα σημεία ελέγχου των αεροπορικών εταιριών. Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί ότι το προσωπικό του αεροδρομίου βρίσκεται από την πρώτη μέρα της απεργίας κοντά στο επιβατικό κοινό, με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024