Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΜε την υποστήριξη της Vivodi το 11ο Συνέδριο «Μεγάλα Τεχνικά Έργα»

Με την υποστήριξη της Vivodi το 11ο Συνέδριο «Μεγάλα Τεχνικά Έργα»

Αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τη συνδρομή της στην ανάπτυξη των ελληνικών τηλεπικοινωνιών, η Vivodi Telecom υποστήριξε τις εργασίες του 11ου Συνεδρίου «Μεγάλα Τεχνικά Έργα – Real Estate Forum», που […]

Αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τη συνδρομή της στην ανάπτυξη των ελληνικών τηλεπικοινωνιών, η Vivodi Telecom υποστήριξε τις εργασίες του 11ου Συνεδρίου «Μεγάλα Τεχνικά Έργα – Real Estate Forum», που διοργανώθηκε<...>πριν λίγες μέρες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας από τον όμιλο Εξπρές Καλοφωλιά.

Πολιτικοί, όπως ο υφυπουργός ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ, κ. Θεμιστοκλής Ξανθόπουλος, και στελέχη του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα κατέθεσαν τις απόψεις τους γύρω από βασικές θεματικές ενότητες, όπως είναι η πορεία των μεγάλων συγχρηματοδοτούμενων έργων, οι συμπράξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, η ποιότητα στα τεχνικά έργα, πόσα και τι είδους έργα real estate “αντέχει” η ελληνική αγορά, οι μεγάλες τουριστικές επενδύσεις – ανάπτυξη Γης (ξενοδοχεία, τουριστική κατοικία, γκόλφ), τα προϊόντα και οι δυνατότητες επενδύσεων σε ακίνητα και οι προοπτικές των επενδυτικών εταιριών ακίνητης περιουσίας, των real estate funds και του sale & lease back. Την έναρξη των εγρασιών του Συνεδρίου, κήρυξε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Χωροταξίας & Δημοσίων Έργων, κ. Γεώργιος Σουφλιάς, και η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά.

Η Vivodi, μέσα από συστηματικές επενδύσεις που ξεπερνούν τα 78 εκατ. ευρώ, έχει συνεισφέρει σημαντικά στην περαιτέρω ενίσχυση του κλάδου, με υπηρεσίες και προϊόντα που δημιουργούν νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεπικοινωνιακή αγορά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024