Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΒράβευση της Aegean Airlines από την ERA

Βράβευση της Aegean Airlines από την ERA

Η ελληνική αεροπορική εταιρία Aegean Airlines είναι η νικήτρια εταιρία του χάλκινου μεταλλίου για την χρονιά 2000-2001 του διαγωνισμού που διοργανώνει κάθε χρόνο η ERA, European Regions Airline Association. Η […]

Η ελληνική αεροπορική εταιρία Aegean Airlines<.> είναι η νικήτρια εταιρία του χάλκινου μεταλλίου για<...> την χρονιά 2000-2001 του διαγωνισμού που διοργανώνει κάθε χρόνο η ERA<.>, European Regions Airline Association.

Η αεροπορική εταιρία Skyways που έχει έδρα την Σουηδία ήταν η νικήτρια του χρυσού βραβείου, και η Eurowings με έδρα την Γερμανία ήταν η νικήτρια του αργυρού.

Η απονομή έγινε πρόσφατα στο Interlaken της Ελβετίας κατά τη διάρκεια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της ERA. Το βραβείο της Aegean Airlines παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Ελβετικής Ομοσπονδίας κ. Adolf Ogi ο κ. Αντώνης Συμιγδαλάς επιχειρησιακός διευθυντής της Aegean σε ειδική τελετή που έγινε για τον εορτασμό των 20 χρόνων της ERA.

Η Aegean αν και δραστηριοποιείται μόνο 16 μήνες στο χώρο των τακτικών αερογραμμών κέρδισε αυτή την ιδιαίτερα τιμητική διάκριση από τον ERA που εκπροσωπεί 83 αεροπορικές εταιρίες, 43 αεροδρόμια και άλλες 110 εταιρίες που ασχολούνται με τις αερομεταφορές στην Ευρώπη.

Τα κριτήρια για το βραβείο είναι οι τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές, η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών, η ικανοποίηση του επιβατικού κοινού, η πληρότητα και η ακρίβεια των πτήσεων, η διάρθρωση του στόλου και η ανάπτυξη του δικτύου της, η εμπορική καινοτομία και η εταιρική στρατηγική, καθώς και η χρηματοοικονομική της ανάπτυξη.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από οκτώ ανεξάρτητους δημοσιογράφους από την Αγγλία, το Βέλγιο, την Γαλλία, την Γερμανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Σουηδία, και την Φινλανδία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024