Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέες συμμετοχές στο μετοχικό κεφάλαιο της Aldemar Hotels

Νέες συμμετοχές στο μετοχικό κεφάλαιο της Aldemar Hotels

Εν όψει των νέων μεγάλων επενδύσεων της, η ξενοδοχειακή αλυσίδα Aldemar προέβη σε σημαντική αύξηση του κεφαλαίου της στην οποία, εκτός των παλαιών μετόχων, μετέχουν η Telecis Investment Bank και […]

Εν όψει των νέων μεγάλων επενδύσεων της, η ξενοδοχειακή αλυσίδα Aldemar<.> προέβη σε σημαντική αύξηση του κεφαλαίου της στην οποία<...>, εκτός των παλαιών μετόχων, μετέχουν η Telecis Investment Bank και ο Όμιλος ΚΛΩΝΑΤΕΞ λαμβάνοντας, 2% και 10% αντιστοίχως του μετοχικού κεφαλαίου.

Στην επόμενη τριετία, η Aldemar θα πραγματοποιήσει επενδύσεις ύψους 40 δισ. δρχ. για την επέκταση των δραστηριοτήτων της. Συγκεκριμένα, προβλέπεται η κατασκευή νέων ξενοδοχειακών μονάδων, μεγάλου συνεδριακού κέντρου και νέων Κέντρων Θαλασσοθεραπείας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

Η ξενοδοχειακή αλυσίδα Aldemar διαθέτει σήμερα συνολικά 5.000 κρεβάτια deluxe και Α' κατηγορίας σε τουριστικούς προορισμούς σε Κρήτη, Ρόδο και Πελοπόννησο. Επίσης διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα κέντρα Θαλασσοθεραπείας στην Ευρώπη, το Royal Mare Thalasso που βρίσκεται στην Χερσόνησο Κρήτης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024