Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΝέο κρουαζιερόπλοιο για την Carnival

Νέο κρουαζιερόπλοιο για την Carnival

Πρόσφατα, η εταιρία κρουαζιέρων Carnival παρέλαβε το νέο υπερσύγχρονο κρουαζιερόπλοιο Carnival Victory. Η παράδοση έγινε κατά την διάρκεια τελετής στα ναυπηγεία Fincantieri στο Monfalcone της Ιταλίας. Το κρουαζιερόπλοιο έχει τη […]

Πρόσφατα, η εταιρία κρουαζιέρων Carnival<.> παρέλαβε το νέο υπερσύγχρονο κρουαζιερόπλοιο Carnival Victory<...>. Η παράδοση έγινε κατά την διάρκεια τελετής στα ναυπηγεία Fincantieri στο Monfalcone της Ιταλίας.

Το κρουαζιερόπλοιο έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 2.758 επιβατών και χωρητικότητα 102.000 τόνων, ενώ το συνολικό κόστος κατασκευής του έφθασε τα 440 εκατ. δολάρια. Το κρουαζιερόπλοιο συγκαταλέγεται στην κατηγορία Destiny Class και είναι το 15ο μέλος του στόλου της Carnival.

Το μήκους 893 ποδιών Carnival Victory διαθέτει 18 μπαρ και σαλόνια, 13 καταστρώματα και 1.379 καμπίνες επιβατών. Το 60% από αυτές έχουν ιδιωτικά μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα. Επίσης, διαθέτει τρία διώροφα εστιατόρια καθώς και εστιατόριο στην πισίνα, όπου προσφέρεται φαγητό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Στο Carnival Victory υπάρχουν Spa, γυμναστήριο, παιδική χαρά και Internet cafe, όπου οι επιβάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Internet και να λαμβάνουν τα e-mail τους. Το Carnival Victory, ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου, θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες στον Καναδά, στις Μπαχάμες, και στην Καραϊβική.

Η Carnival έχει υπό παραγγελία έξι ακόμα κρουαζιερόπλοια συνολικού κόστους 2,6 δισ. δολάρια, τα οποία προβλέπεται να παραληφθούν σταδιακά μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο προέδρος της Carnival κ. Bob Dickinson δήλωσε ικανοποίηση για την παραλαβή του νέου κρουαζιερόπλοιου νωρίτερα από ότι αναμενόταν και υποσχέθηκε μια αξέχαστη εμπειρία σε όσους ταξιδέψουν μαζί του.

Την εταιρία Carnival αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα ο Όμιλος Amphitrion.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024