Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΒιβλιογραφίαΚυκλοφόρησε η δεύτερη έκδοση του “Επιχειρήστε… Αγροτουριστικά”

Κυκλοφόρησε η δεύτερη έκδοση του “Επιχειρήστε… Αγροτουριστικά”

Η πρώτη έκδοση του βιβλίου «Επιχειρήστε Αγροτουριστικά» εξαντλήθηκε μέσα σε ένα χρόνο, επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη επενδυτική δυναμική, τις επιχειρηματικές προοπτικές και τις ευκαιρίες που προδιαγράφονταιστον Αγροτουρισμό – Τουρισμό Υπαίθρου. Πρωτίστως […]

Η πρώτη έκδοση του βιβλίου «Επιχειρήστε Αγροτουριστικά» εξαντλήθηκε μέσα σε ένα χρόνο, επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη επενδυτική δυναμική, τις επιχειρηματικές προοπτικές και τις ευκαιρίες που προδιαγράφονται<...>στον Αγροτουρισμό – Τουρισμό Υπαίθρου. Πρωτίστως όμως, επιβεβαιώθηκε η ανάγκη όλων όσοι δραστηριοποιούνται ή θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον τομέα αυτόν, για ενημέρωση, κατάρτιση και σαφή επιχειρηματική κατεύθυνση. Η πρωτοβουλία της έκδοσης ανήκει στην Αγροτουριστική Α.Ε. και συγγραφέας είναι η κυρία Στέλλα Ασκέλη, στέλεχος στα τμήματα Πιστοποίησης και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της Αγροτουριστικής, με πολύχρονη δράση στον τουρισμό και τον αγροτουρισμό. Το βιβλίο επανεκδίδεται από τις εκδόσεις Κέρκυρα.

Η ανταπόκριση του κόσμου στην πρώτη έκδοση του «Επιχειρήστε Αγροτουριστικά» και η εξάντληση του μέσα σε λίγους μόνο μήνες, απέδειξε το μέγιστο ενδιαφέρον όλων όσων ασχολούνται με τον Αγροτουρισμό, την ανάγκη τους για καθοδήγηση, επιμόρφωση, ενημέρωση, εκπαίδευση.

Η έμπρακτη συνεισφορά της Αγροτουριστικής με αυτή την έκδοση, βρήκε και συνεχίζει να βρίσκει θερμή ανταπόκριση, από όλους αυτούς – που γίνονται ολοένα και περισσότεροι – και θα ήθελαν να πραγματοποιήσουν μια μελλοντική επένδυση στις ήπιες μορφές τουρισμού ή να αναβαθμίσουν τις επιχειρήσεις που ήδη έχουν. Η έκδοση αυτή υπαγορεύθηκε από την ανάγκη της ίδιας της αγοράς για την ύπαρξη ενός τέτοιου πρακτικού οδηγού και τα αποτελέσματα μας δικαίωσαν. Ουσιαστικά όμως αποτελεί το απόσταγμα των ερωτήσεων και αναζητήσεων όλων των δυνητικών επενδυτών, όπως και των απλών ανθρώπων της υπαίθρου, οι οποίοι κατά καιρούς απευθύνθηκαν στην Αγροτουριστική διότι πονούν τον τόπο τους και αγωνιούν για το μέλλον του.

Στο βιβλίο αναπτύσσονται και εξετάζονται βήμα με βήμα, οι απαραίτητες κινήσεις αλλά και τα βασικά ερωτήματα κάποιου που ελκύεται από την επιχειρηματική ιδέα του Αγροτουρισμού, αλλά θέλει να διαπιστώσει αν μπορεί, και με ποιές προϋποθέσεις, να ασχοληθεί με αυτόν. Θέτονται οι βασικές απαιτήσεις του ιδιαίτερου αυτού χώρου στην παροχή υπηρεσιών, στη σημασία της ποιότητας και της πιστοποίησης, στην προώθηση και την προβολή, στις δραστηριότητες που πλαισιώνουν το βασικό πακέτο «κατάλυμα και διατροφή», στην αξιοποίηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων, στον προσωπικό χαρακτήρα και το μοναδικό στίγμα που πρέπει να προσδώσει ο επιχειρηματίας στη δική του επιχείρηση, στη τιμολόγηση και εκπαίδευση και σε πολλά ακόμα ζητήματα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024