Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΕνημερωτικές ημερίδες της ΠΟΞ και της Expedia σε Πάτρα και Ζάκυνθο
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων

Ενημερωτικές ημερίδες της ΠΟΞ και της Expedia σε Πάτρα και Ζάκυνθο

Με σημαντική συμμετοχή ξενοδόχων και διευθυντικών στελεχών ξενοδοχείων πραγματοποιήθηκαν δύο ακόμη ενημερωτικές ημερίδες στην Πάτρα το Σάββατο και στη Ζάκυνθο την Κυριακή, στο πλαίσιο της συμφωνίας στρατηγικής συνεργασίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ)…

Με σημαντική συμμετοχή ξενοδόχων και διευθυντικών στελεχών ξενοδοχείων πραγματοποιήθηκαν δύο ακόμη ενημερωτικές ημερίδες στην Πάτρα το Σάββατο και στη Ζάκυνθο την Κυριακή, στο πλαίσιο της συμφωνίας<...>στρατηγικής συνεργασίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) και του κορυφαίου παγκοσμίως ομίλου τουριστικών ηλεκτρονικών πωλήσεων Expedia.

Κατά τη διάρκεια των ημερίδων, που διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, ο κ. Berthold Holly, Περιφερειακός Διευθυντής Προϊόντος της Expedia για την Μεσόγειο, Μέση Ανατολή & Αφρική, καθώς και συνεργάτες του παρουσίασαν τα βασικά μεγέθη και τις συνθήκες λειτουργίας της διεθνούς τουριστικής αγοράς ηλεκτρονικών πωλήσεων και κρατήσεων, την εξέλιξή της στην Ελλάδα, καθώς και τη θέση, τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας του ομίλου Expedia και των θυγατρικών του εταιριών και sites.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρέθεσε το επιτελείο της Expedia, στο 12μηνο Νοεμβρίου 2005 – Νοεμβρίου 2006, ο τζίρος ηλεκτρονικών κρατήσεων που υπήρχαν για τη χώρα μας έφθασε τα 15,3 εκατ. δολάρια, ποσό σχεδόν διπλάσιο σε σύγκριση με το αντίστοιχο προηγούμενο 12μηνο. Σημειώνεται ότι το 2002, ο όγκος των ηλεκτρονικών κρατήσεων για την Ελλάδα έφθανε μόλις στα 588.000 δολάρια.

Σημειώνεται ότι η σύναψη της σχετικής συμφωνίας μεταξύ της ΠΟΞ και της Expedia, έγινε με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας, υποστηρίζεται από το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και αποσκοπεί στην πληρέστερη ενημέρωση και κατάρτιση των ξενοδόχων επί των νέων τάσεων της διεθνούς τουριστικής αγοράς, καθώς και για το πως μπορούν οι σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα μίας ξενοδοχειακής επιχείρησης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΞ εκπροσώπησαν στις ημερίδες, ο Γενικός Γραμματέας κ. Σπύρος Γαλιατσάτος και ο Γενικός Διευθυντής κ. Τάσος Μάης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024