Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΒράβευση πλοιάρχων της Louis Hellenic Cruises για τη διάσωση αμάχων από το Λίβανο

Βράβευση πλοιάρχων της Louis Hellenic Cruises για τη διάσωση αμάχων από το Λίβανο

Για τη συνεισφορά τους στον πόλεμο του Λιβάνου βραβεύτηκαν δύο πλοίαρχοι της Louis Hellenic Cruises κατά την εκδήλωση κοπής της πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού. Ειδικότερα, η Ύπατη […]

Για τη συνεισφορά τους στον πόλεμο του Λιβάνου βραβεύτηκαν δύο πλοίαρχοι της Louis Hellenic Cruises κατά την εκδήλωση κοπής της πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού. Ειδικότερα, η Ύπατη Αρμοστεία<...>του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (HCR), η Ακαδημία Αθηνών και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με τα βραβεία που απένειμαν στην Πανελλήνια Ένωση Πλοιάρχων του Εμπορικού Ναυτικού, τίμησαν την ανθρωπιστική συμπεριφορά των Ελλήνων πλοιάρχων, οι οποίοι διακρίθηκαν για τη διάσωση ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Οι βραβευθέντες της Louis Hellenic Cruises είναι οι κ.κ. Αρχιπλοίαρχος Γεώργιος Κουμπενάς και Πλοίαρχος Δημήτρης Γιωτσόπουλος, οι οποίοι παρέλαβαν τα βραβεία τους για τη συμμετοχή τους σε επιχείρηση απεγκλωβισμού και διάσωσης χιλιάδων αμάχων, Ελλήνων και αλλοδαπών, από το φλεγόμενο Λίβανο, τον Ιούλιο του 2006 με το πλοίο `Serenade`.

Ο κ. Γιώργος Σταθόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Hellenic Cruises, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Με τη συγκεκριμένη βράβευση, μου δίδεται η ευκαιρία να εκφράσω την υπερηφάνεια, που νιώθουμε όλοι μας στη Louis Hellenic Cruises για τους ανθρώπους μας, οι οποίοι αποτελούν παράδειγμα γενναιότητας και ανιδιοτελούς προσφοράς προς το συνάνθρωπο. Εξάλλου ο Όμιλος Louis διατηρεί μακρόχρονη παράδοση σε πρακτικές που αντικατοπτρίζουν την κοινωνική ευαισθησία του”.

Μεταξύ άλλων, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Νομάρχης Πειραιά, κ. Ιωάννης Μίχας, ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Παναγιώτης Φασούλας, οι πρώην υπουργοί Εμπορικής Ναυτιλίας, κ.κ. Αλέξανδρος Παπαδόγκονας, Γεώργιος Ανωμερίτης και Γεώργιος Κατσιφάρας και Σταύρος Σουμάκης, οι βουλευτές Πειραιά κ.κ. Πέτρος Μαντούβαλος, Παναγιώτης Μελάς, Γεώργιος Βασιλείου και Ιωάννης Κουράκος, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Ιωάννης Τραγάκης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, κ. Αναστάσιος Νεράντζης, καθώς και οι Γενικοί Γραμματείς του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας κ.κ. Ιωάννης Τζοάννος και Γεώργιος Βλάχος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024