Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤουριστικό Who is Who – Προσωπικότητες του ελληνικού τουρισμού
Travel Media Applications

Τουριστικό Who is Who – Προσωπικότητες του ελληνικού τουρισμού

Με κεντρικό μήνυμα “Ο Ελληνικός Τουρισμός δεν είναι μόνο στατιστικές και αριθμοί, αλλά κυρίως οι `Ανθρωποι του” η εταιρία Travel Media Applications

Με κεντρικό μήνυμα “Ο Ελληνικός Τουρισμός δεν είναι μόνο στατιστικές και αριθμοί, αλλά κυρίως οι `Ανθρωποι του” η εταιρία Travel Media Applications [εκδότρια των καθημερινών ηλεκτρονικών εφημερίδων<...>TravelDailyNews Greece & Cyprus (www.traveldailynews.gr) και TravelDailyNews International (www.traveldailynews.com) καθώς και του ταξιδιωτικού πόρταλ Travel For All (www.travelforall.gr)] σε συνεργασία με τον καθηγητή τουρισμού και πολυγραφότατου συγγραφέα Δρ. Περικλή Ν. Λύτρα έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγους μήνες μια προσπάθεια καταγραφής των σημαντικότερων προσώπων του ελληνικού τουρισμού, τόσο από Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. Σημειώνεται ότι η πρώτη παρουσίαση της ιδέας πραγματοποιήθηκε επισήμως στο πλαίσιο της 22ης τουριστικής έκθεσης Philoxenia, όπου και το ενδιαφέρον του κοινού ήταν μεγάλο.

Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι η καταγραφή και παρουσίαση των προσωπικοτήτων του Ελληνικού Τουρισμού σε μια έκδοση με περισσότερες από 1.000 συμμετοχές, η οποία εκτιμάται πως θα αποτελεί εφεξής σημείο αναφοράς για κάθε δραστηριοποιούμενο στον τουρισμό.

Στην έκδοση μπορούν να παρουσιάζονται:

  • Τουριστικοί Επιχειρηματίες όλων των κλάδων
  • Συνδικαλιστικά Στελέχη Τουριστικών Φορέων
  • Διευθυντικά Στελέχη Τουριστικών Επιχειρήσεων
  • Διευθυντικά Στελέχη Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων
  • Μέλη Νομαρχιακών Επιτροπών Τουριστικής Προβολής
  • Επιστήμονες – Καθηγητές – Ερευνητές
  • Τουριστικοί Συγγραφείς, Εκδότες & Λογοτέχνες
  • Τουριστικοί και Ταξιδιωτικοί Δημοσιογράφοι
  • Πολιτικοί, ασχολούμενοι με τον Τουρισμό
  • Έλληνες του Παγκόσμιου Τουρισμού.


Πως μπορεί κανείς να ενταχθεί στο Τουριστικό Who is Who;

Αφού επικοινωνήσει με την κυρία Μαρία Τσερώνη στην εκδότρια εταιρία Travel Media Applications στα τηλέφωνα 210-9374050 / 052 & 210-9373630 για να του αποσταλούν τα πρότυπα των βιογραφικών, συμπληρώνει αυτό που του ταιριάζει και το στέλνει στο email: maria@tma.gr με την ένδειξη στο θέμα “Touristiko WHO IS WHO”. Παράλληλα, καταθέτει στον λογαριασμό τραπέζης που θα βρει στο πληροφοριακό υλικό που θα του αποσταλεί το ποσό των 40 ευρώ + 19% ΦΠΑ το οποίο επίσης καλύπτει το κόστος αγοράς ενός βιβλίου όταν αυτό εκτυπωθεί. Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής στη διεύθυνση του δικαιούχου.

Πως μπορεί κανείς να αποκτήσει το Τουριστικό Who is Who;

Όποιος έχει συμμετάσχει με το βιογραφικό του στο Τουριστικό Who is Who και έχει καταβάλλει το ποσό των 40 ευρώ δικαιούται να αποκτήσει ένα βιβλίο. Όποιος δεν έχει συμμετάσχει στο Τουριστικό Who is Who μπορεί να αγοράσει ένα βιβλίο στην τιμή των 25 ευρώ + 19% ΦΠΑ παραγγέλνοντάς το από την Travel Media Applications. Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής στη διεύθυνση του δικαιούχου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024