Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςWorkshop στην Αθήνα με ξενοδοχεία των Κυκλάδων
Travel Media Applications

Workshop στην Αθήνα με ξενοδοχεία των Κυκλάδων

Τη διοργάνωση συνάντησης εργασίας (Workshop) για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις των Κυκλάδων με τουριστικούς πράκτορες της Αθήνας ανακοινώνει η εταιρία Travel Media Applications (εκδότριατων καθημερινών ειδησεογραφικών portal www.traveldailynews.gr και www.traveldailynews.com), ανταποκρινόμενη […]

Τη διοργάνωση συνάντησης εργασίας (Workshop) για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις των Κυκλάδων με τουριστικούς πράκτορες της Αθήνας ανακοινώνει η εταιρία Travel Media Applications (εκδότρια<...>των καθημερινών ειδησεογραφικών portal www.traveldailynews.gr και www.traveldailynews.com), ανταποκρινόμενη στη μεγάλη ζήτηση σχετικών εκδηλώσεων από επαγγελματίες του τουρισμού διαφόρων περιοχών της Ελλάδας. Αξίζει να αναφερθεί ότι η διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνέχεια των επιτυχημένων Workshops, που έχουν προηγηθεί σε Σαντορίνη, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Μαγνησία, Λακωνία και αλλού κατά το παρελθόν.

Στόχος του Workshop είναι η ενημέρωση των τουριστικών γραφείων της Αθήνας για τις ξενοδοχειακές υποδομές των τουριστικών θέρετρων, όπως επίσης και για το τουριστικό προϊόν της κάθε περιοχής. Για το λόγο αυτό καλούνται να έρθουν στην Αθήνα ξενοδοχειακές επιχειρήσεις όλων των κυκλαδικών νησιών, προκειμένου να συναντηθούν με τουριστικά πρακτορεία της Αθήνας που ασχολούνται με εισερχόμενο και εξερχόμενο τουρισμό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το απόγευμα της Τετάρτης, 28 Φεβρουαρίου 2007, από τις 17:00 – 20:00, σε κεντρικό ξενοδοχείο και θα προσκληθούν περίπου 40 τουριστικά γραφεία της Αθήνας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κυρία Βίκυ Γιωτοπούλου στο τηλέφωνο: 210-9374050 και στο mail: marketing@tma.gr

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024