Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΡόβλιας: Η Κυβέρνηση ανακαλύπτει τα προβλήματα του τουρισμού μετά από τρία χρόνια
Υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών Κ.Σ. του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ρόβλιας: Η Κυβέρνηση ανακαλύπτει τα προβλήματα του τουρισμού μετά από τρία χρόνια

“Ευχάριστη κυβερνητική στιγμή, ευρείας κατανάλωσης, για καθαρά επικοινωνιακούς – προεκλογικούς λόγους“ χαρακτήρισε τη χτεσινή συνάντηση των υπουργών Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρίας Φάνης Πάλλη-Πετραλιά καιΜεταφορών, κ. Μιχάλη Λιάπη, σε δηλώσεις του ο […]

Ευχάριστη κυβερνητική στιγμή, ευρείας κατανάλωσης, για καθαρά επικοινωνιακούς – προεκλογικούς λόγους χαρακτήρισε τη χτεσινή συνάντηση των υπουργών Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρίας Φάνης Πάλλη-Πετραλιά και<...>Μεταφορών, κ. Μιχάλη Λιάπη, σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Ντίνος Ρόβλιας.

“Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο το ότι η κυβέρνηση ανακαλύπτει τα προβλήματα του τουρισμού, σε σχέση με τις μεταφορές, μετά από τρία χρόνια στην εξουσία και ενώ είμαστε σε προεκλογική περίοδο! Ο κ. Λιάπης υποσχέθηκε επί λέξει «μερικές τέντες, μερικούς χώρους υποδοχής για να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος στα περιφερειακά αεροδρόμια, που έχουν και το περισσότερο κύμα τουριστών». Είναι απορίας άξιο πώς τόσο απλά πράγματα και δίκαια, όπως είπε ο κ. Λιάπης, δεν υλοποιήθηκαν επί τρία χρόνια. Η λειτουργία, σε εικοσιτετράωρη βάση, των περιφερειακών αεροδρομίων παραπέμφθηκε, ως συνήθως, στο Υπουργείο Οικονομικών, λόγω κόστους. Κατά τα λοιπά, ουσία μηδέν” ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024