Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕπιτυχημένη παρουσία της ΠΙΝ στην έκθεση MATKA της Φιλανδίας
Εταιρία Τουρισμού Ιονίων Νήσων

Επιτυχημένη παρουσία της ΠΙΝ στην έκθεση MATKA της Φιλανδίας

Ιδιαίτερα θετικά ήταν τα μηνύματα για την τουριστική αγορά της Ελλάδας και συγκεκριμένα των Ιονίων Νησιών από την αγορά της Φιλανδίας, όπως φάνηκε κατά τη διεξαγωγή της έκθεσης MATKA στο […]

Ιδιαίτερα θετικά ήταν τα μηνύματα για την τουριστική αγορά της Ελλάδας και συγκεκριμένα των Ιονίων Νησιών από την αγορά της Φιλανδίας, όπως φάνηκε κατά τη διεξαγωγή της έκθεσης MATKA στο Ελσίνκι της Φιλανδίας<…>(18-21 Ιανουαρίου 2007). Ο αριθμός των επισκεπτών έφτασε τις 85.953, από τους οποίους οι 17.875 ήταν επαγγελματίες τουρισμού από συνολικά 64 χώρες.

Η επιτυχία της έκθεσης οφείλεται κατά ένα σημαντικό μέρος στην ανάπτυξη και χρήση του διαδικτύου, αλλά και των υπηρεσιών τουριστικού περιεχομένων και την ανάγκη πρόσωπο με πρόσωπο συνάντησης των πελατών – “τουριστών” με τα ξενοδοχεία, κάμπινγκ, ενοικιάσεις αυτοκίνητων, αεροπορικές εταιρίες και γενικά με αυτούς που θα αγοράσουν τις υπηρεσίες για να οργανώσουν τις διακοπές τους.

Οι επισκέπτες τις έκθεσης είχαν σαν σκοπό τον σχεδιασμό και την αγορά διακοπών με μέσο όρο αγορών 287 ευρώ το άτομο. Συνολικά υπολογίζεται ότι οι επισκέπτες στην έκθεση ΜΑΤΚΑ ξόδεψαν 24.000.000 ευρώ. Εκτιμάται ότι οι περισσότεροι από τους επισκέπτες που πέρασαν από τα περίπτερα μεγάλων ταξιδιωτικών γραφείων, αγόρασαν και από ένα πακέτο διακοπών.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων είχε συγκροτημένη και επιτυχή παρουσία, σε ένα άνετο περίπτερο με άφθονο υλικό. Εκτιμάται ότι φέτος ο κόσμος που ζήτησε πληροφορίες για τα Επτάνησα ήταν διπλάσιος σε σχέση με πέρσι. Μεταξύ αυτών που ζήτησαν πληροφορίες για τα Ιόνια Νησιά ήταν και αρκετοί δημοσιογράφοι από τοπικά ΜΜΕ. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έγιναν σημαντικές επαφές με διάφορα τουριστικά γραφεία και tour operators όπως το FINMATKAT-TUI NORDIC και το DOMINA TRAVEL.

Την ευθύνη του περιπτέρου της Περιφέρειας είχε η Εταιρία Τουρισμού Ιονίων Νήσων – ΕΤΙΝ Α.Ε. και ο κ. Δημήτριος Λευτάκης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024