Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣημαντική η συμβολή του Πάρκου Τήλου στην προώθηση του νησιού ως τουριστικού προορισμού

Σημαντική η συμβολή του Πάρκου Τήλου στην προώθηση του νησιού ως τουριστικού προορισμού

Δεκάδες άρθρα, που προβάλλουν το νησί της Τήλου ως τουριστικό προορισμό έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς σε εφημερίδες και περιοδικά όχι μόνο την Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού, χάριν στις προσπάθειες […]

Δεκάδες άρθρα, που προβάλλουν το νησί της Τήλου ως τουριστικό προορισμό έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς σε εφημερίδες και περιοδικά όχι μόνο την Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού, χάριν στις προσπάθειες ενημέρωσης και διαφήμισης, που<...>καταβάλλουν στελέχη του “Πάρκο Τήλου”. Με στόχο, την προστασία του του φυσικού περιβάλλοντος, την προαγωγή της επιστημονικής έρευνας και την προώθηση του οικοτουρισμού, το Πάρκο έχει καλέσει και υποδεχτεί κατά το παρελθόν δεκάδες ξένων και Ελλήνων δημοσιογράφων, στους οποίους έχει παρασχεθεί δωρεάν ξενάγηση και φωτογραφικό υλικό, ώστε να μπορέσουν να διαφημίσουν το νησί καλύτερα μέσω της αρθρογραφίας τους.

Το “Πάρκο Τήλου” έχει 144 μέλη και 5.475 συνδρομητές στο τριμηνιαίο περιοδικό που εκδίδει στην Αγγλική και Ελληνική γλώσσα. Τον Ιανουάριο του 2007, το Πάρκο απέκτησε τον δικό του δικτυακό τόπο στην διεύθυνση: www.tilos-park.org. Από τότε μέχρι σήμερα, η ιστοσελίδα του Πάρκου έχει υποδεχτεί 2.144 επισκέπτες από 32 χώρες. Το προσωπικό του “Πάρκου Τήλου” έχει απαντήσει σε 3.763 επιστολές, που έχουν σταλεί από επισκέπτες της Τήλου, οι οποίοι ζητούσαν πληροφορίες για το πώς θα επισκεφτούν το νησί, πως θα εξασφαλίσουν κατάλυμα για την διαμονή τους, που και πότε θα πραγματοποιήσουν παρατηρήσεις πουλιών και θα απολαύσουν τον φυσικό πλούτο του νησιού.

Στο Κέντρο Υποδοχής Επισκεπτών του Προγράμματος LIFE-Φύση που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Τήλο, το προσωπικό του “Πάρκου Τήλου” που εργάζεται στο Πρόγραμμα LIFE-Φύση έχει υποδεχτεί 972 επισκέπτες. Αυτοί οι επισκέπτες έχουν περιηγηθεί στην Έκθεση, που έχει δημιουργηθεί από το Πρόγραμμα LIFE και έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια ενημέρωσης που αφορούν τα πολιτιστικά και φυσικά μνημεία του νησιού.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024