Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔυναμικές πρωτοβουλίες του Δήμου Ρόδου και της ΠΡΟΤΟΥΡ στην Σουηδία

Δυναμικές πρωτοβουλίες του Δήμου Ρόδου και της ΠΡΟΤΟΥΡ στην Σουηδία

Μπαράζ προωθητικών ενεργειών του Δήμου Ρόδου και του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού (ΠΡΟΤΟΥΡ), ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες στην Στοκχόλμη. Οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που ξεκίνησαν από τις 19 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνονταιστις […]

Μπαράζ προωθητικών ενεργειών του Δήμου Ρόδου και του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού (ΠΡΟΤΟΥΡ), ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες στην Στοκχόλμη. Οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που ξεκίνησαν από τις 19 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνονται<...>στις 25 του ιδίου μήνα, σηματοδοτούν μέρος της δυναμικής επανατοποθέτησης του Ροδιακού τουρισμού στη σκανδιναβική αγορά.

Κομβικό σημείο των εν λόγω εκδηλώσεων αποτέλεσε η παρουσίαση της κολεξιόν άνοιξη-καλοκαίρι 2007 της Panos Emporium, της κορυφαίας σκανδιναβικής εταιρίας μαγιώ. Στην αναφερόμενη συνάντηση, που αποτέλεσε κοσμικό γεγονός για την σουηδική πρωτεύουσα παρευρέθησαν περισσότεροι από 90 δημοσιογράφοι όλων των ΜΜΕ της Σουηδίας, καθώς και 80 περίπου προσωπικότητες της σουηδικής κοινωνίας, όπου η Ρόδος είχε την τιμητική της.

Το σμαραγδένιο νησί, όντας συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, γνωστοποίησε μέσω των εκπροσώπων του τα πλεονεκτήματα της Ρόδου, προορισμού που ενέπνευσε το δημιουργό Πάνο Παπαδόπουλο, ιδιοκτήτη της Panos Emporium, για την φετινή του κολεξιόν. `Αλλωστε 2,5 εκατ. μπροσούρες της σουηδικής εταιρίας θα διαφημίζουν φέτος την Ρόδο, τοποθεσία που πραγματοποιήθηκε και η φωτογράφηση των μοντέλων του ελληνικής καταγωγής επιχειρηματία.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Ρόδου, κ. Μάνος Κόνσολας, επισήμανε το ενδιαφέρον της Ρόδου για την σκανδιναβική αγορά, τονίζοντας την πρόθεση της δημοτικής αρχής να αναδείξει το νέο εναλλακτικό προφίλ της Ρόδου ως τουριστικού προορισμού, θωρακίζοντας την παραδοσιακή εικόνα του ήλιου και της θάλασσας της νήσου. Επίσης τόνισε την παραδοσιακή φιλία μεταξύ των δυο λαών μεταφέροντας ταυτόχρονα τους χαιρετισμούς των Ροδίων, καθώς και των 3.000 μελών της ελληνοσουηδικής παροικίας της Ρόδου.

Υπογραμμίζεται ότι στις 19 Φεβρουαρίου ξεκίνησε παράλληλη εκδήλωση στην Gallerias Ostermalm – Faltovertsen, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Στοκχόλμης. Στον εν λόγω χώρο φιλοξενήθηκε σχετικό event προβολής της Ρόδου, ενώ ειδικό συνεργείο παρέδιδε έντυπο υλικό και πάσης φύσεως πληροφορίες για το νησί. Η αναφερόμενη πρωτοβουλία, που καθημερινά συγκέντρωνε και συγκεντρώνει την προσοχή χιλιάδων Σουηδών περατώνεται στις 25 Φεβρουαρίου.

Ο συνδυασμός προωθητικών ενεργειών για την ανέλιξη της εικόνας της Ρόδου στην Σουηδία που πραγματοποιήθηκαν με τη στήριξη του ΕΟΤ, είχε ως ορόσημο το επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Δήμος Ρόδου και ο Οργανισμός Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού (ΠΡΟΤΟΥΡ) προχτές στο κορυφαίο εστιατόριο της Στοκχόλμης Cafe Opera προς τιμήν 25 Tour Operators από όλες της σκανδιναβικές χώρες, όπως και 20 Σουηδών δημοσιογράφων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024