Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΟ Thomson μπαίνει δυναμικά στο Internet

Ο Thomson μπαίνει δυναμικά στο Internet

Ο Thomson αναπτύσσει ένα νέο σύστημα κρατήσεων θέσεων τόσο για τις κανονικές αεροπορικές εταιρίες, όσο και για αυτές των ναυλωμένων πτήσεων, με το οποίο θα εξοπλίσει όλο το δίκτυο των […]

Ο Thomson<.> αναπτύσσει ένα νέο σύστημα κρατήσεων θέσεων τόσο για τις κανονικές αεροπορικές εταιρίες, όσο και<...> για αυτές των ναυλωμένων πτήσεων, με το οποίο θα εξοπλίσει όλο το δίκτυο των τουριστικών πρακτόρων του μέχρι το τέλος του χρόνου.

Στο πρώτο στάδιο θα το προσφέρει στους καταναλωτές μέσα από το Internet στη διεύθυνση skydeals.co.uk που πρόσφατα λειτούργησε από τη Manchester Flights. Σημειώνουμε ότι ο Thomson απέκτησε την Manchester Flights τον περσινό Σεπτέμβριο.

Στον κόμβο υπάρχουν πολλές πτήσεις σε τιμές προσφοράς και δίνεται η δυνατότητα στους χρηστές να νοικιάσουν αυτοκίνητα μέσω της Holiday Autos.

Ο γενικός διευθυντής κ. Ian Simkins δήλωσε ότι "θέλουμε να γίνει το σημείο αναφοράς για όποιον θέλει να ταξιδέψει αεροπορικώς."

Η επένδυση αυτή του Thomson κοστίζει περισσότερες από 2 εκατ. λίρες Αγγλίας συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων marketing και διαφημιστικών προγραμμάτων στις μηχανές ευρέσεων κόμβων στο Internet.

Η τεχνολογία στις κρατήσεις θέσεων του skydeals.co.uk, θα παρουσιαστεί αρχικά μέσω της Thomson Lunn Poly και του δικτύου Travel House, και από τον επόμενο χρόνο θα διατίθεται και σε ανεξάρτητους πράκτορες.

Ο κ. Simkins ισχυρίστηκε ότι ο Thomson θα μπορεί να διαπραγματευτεί καλύτερες συμφωνίες με τις αεροπορικές εταιρίες, και να πετύχει καλύτερες τιμές για τους καταναλωτές, μέσω αυτού του συστήματος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024