Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣεμινάριαΣεμινάριο του IAPCO για τα συνέδρια και τις εξελίξεις τους

Σεμινάριο του IAPCO για τα συνέδρια και τις εξελίξεις τους

Από τις 21-27 Ιανουαρίου 2001 θα πραγματοποιηθεί το 27ο Σεμινάριο του IAPCO (International Association of Professional Congress Organizers), στο Ermatingen, της Ελβετίας. Στο σεμινάριο θα γίνει αναφορά στην αγορά συνεδρίων, […]

Από τις 21-27 Ιανουαρίου 2001 θα πραγματοποιηθεί το 27ο Σεμινάριο του IAPCO<.> (International Association of Professional Congress Organizers), στο<...> Ermatingen, της Ελβετίας.

Στο σεμινάριο θα γίνει αναφορά στην αγορά συνεδρίων, στις σχέσεις και τις μελλοντικές τάσεις των οργανωτών συνεδρίων, στις χορηγίες και τις εκθέσεις, στις συνεργασίες με τα ξενοδοχεία, στα συμβόλαια, στην επικοινωνία με τον πελάτη και σε πολλά αλλά.

Θα υπάρχουν ομιλητές από δεκατρείς χώρες μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΑΡCO, κ. Christer Carlsson, η διευθύντρια του τομέα των ιατρικών συνεδρίων του πανεπιστήμιου Montreal στον Καναδά, κ. Joan Gross, ο πρόεδρος των επιχειρήσεων Kawashima, κ. Hisao Kawashima και πολλοί άλλοι.

Το πρόγραμμα θα συμπεριλαμβάνει επίσης και πολλές κοινωνικές δραστηριότητες όπως εκδρομές και γεύματα, cocktail parties και πολλή ψυχαγωγία. Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί στους συμμετέχοντες μια βεβαίωση παρακολούθησης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024