Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέα ξενοδοχεία από την Disney

Νέα ξενοδοχεία από την Disney

Η Disney σκοπεύει να ανοίξει δύο μεγάλα ξενοδοχεία στην Αμερική την επόμενη χρονιά. Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Grand Californian, το οποίο θα βρίσκεται στο πάρκο California Adventure στο Anaheim, θα ανοίξει […]

Η Disney<.> σκοπεύει να ανοίξει δύο μεγάλα ξενοδοχεία στην Αμερική την επόμενη χρονιά<...>. Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Grand Californian, το οποίο θα βρίσκεται στο πάρκο California Adventure στο Anaheim, θα ανοίξει τον Ιανουάριο και θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο της Disney στον κόσμο που θα βρίσκεται σε τέτοια τοποθεσία. Το ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει τρεις πισίνες, μια στοά παιχνιδιών κ.τ.λ.

Το δεύτερο ξενοδοχείο θα ανοίξει στο Ορλάντο, στην Φλόριντα, στο Βασίλειο των Ζωών, τις αρχές του Απρίλη. Τα δωμάτια θα βλέπουν στην τροπική θεά του πάρκου και στα εξωτικά ζώα. Θα υπάρχουν επίσης πολλές παιδικές δραστηριότητες, πισίνες, παιχνίδια κ.τ.λ.

Όλα τα ξενοδοχεία της Disney προσφέρουν υπηρεσίες για baby sitting, άτομα με ειδικές ανάγκες, επίβλεψη παιδιών και πολλά εστιατόρια με τους ήρωες του Disney να περιφέρονται και να διασκεδάζουν τον κόσμο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024