Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣουφλιάς: Με εντατικούς ρυθμούς η κατασκευή επέκτασης του μετρό προς το Ελληνικό
Υπουργείο Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων

Σουφλιάς: Με εντατικούς ρυθμούς η κατασκευή επέκτασης του μετρό προς το Ελληνικό

“Η υπόγεια επέκταση της Γραμμής 2 του Μετρό προς το Ελληνικό εισέρχεται πλέον στο επόμενο στάδιο κατασκευής με την έναρξη λειτουργίας του Μηχανήματος Ολομέτωπης Διάνοιξης Σηράγγων (“μετροπόντικας”), το οποίο μέσα […]

“Η υπόγεια επέκταση της Γραμμής 2 του Μετρό προς το Ελληνικό εισέρχεται πλέον στο επόμενο στάδιο κατασκευής με την έναρξη λειτουργίας του Μηχανήματος Ολομέτωπης Διάνοιξης Σηράγγων (“μετροπόντικας”), το οποίο μέσα σε χρονικό διάστημα<…>περίπου δύο μηνών μεταφέρθηκε στο φρέαρ «Σούρμενα», συναρμολογήθηκε και ήδη ξεκίνησε τη δοκιμαστική λειτουργία του” ανέφερε την Παρασκευή σε δηλώσεις του ο υπουργός ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., κ. Γιώργος Σουφλιάς, σχετικά με την πρόοδο κατασκευής του έργου. “Υπολογίζουμε ότι σε 1,5 χρόνο από σήμερα θα έχει φτάσει στον `Αγιο Δημήτριο, που εκεί είναι και το τέλος του έργου του ‘Μετροπόντικα'”, πρόσθεσε.

Μάλιστα ο υπουργός ονόμασε τον μετροπόντικα “Νίνη”, περιμένοντας, όπως χαρακτηριστικά είπε “με μαεστρία, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα να βάλει γκολ στον Άγιο Δημήτριο”. “Η συνολική κατασκευή της επέκτασης της Γραμμής 2 προς το Ελληνικό προχωρεί με εντατικούς ρυθμούς και ακολουθείται πιστά το χρονοδιάγραμμα του έργου”, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού.

Οι κατασκευαστικές εργασίες εξελίσσονται ταυτόχρονα σε 14 εργοταξιακούς χώρους σε όλο το τμήμα της Γραμμής Άγιος Δημήτριος – Ελληνικό και περίπου 500 εργαζόμενοι διαφόρων ειδικοτήτων μοχθούν για την υλοποίηση του πολύπλοκου αυτού έργου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024