Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΥπερ της πρότασης Ψωμιάδη για το αυτοκινητοδρόμιο το Νομαρχιακό Συμβούλιο Πέλλας
Νομαρχία Θεσσαλονίκης

Υπερ της πρότασης Ψωμιάδη για το αυτοκινητοδρόμιο το Νομαρχιακό Συμβούλιο Πέλλας

Ομόφωνα τα μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου Πέλλας ψήφισαν υπέρ της προτάσεως του νομάρχη Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, για την κατασκευή Αυτοκινητοδρομίου (πίστας Formula 1) σε περιοχήτου νομού Θεσσαλονίκης. Το θέμα […]

Ομόφωνα τα μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου Πέλλας ψήφισαν υπέρ της προτάσεως του νομάρχη Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, για την κατασκευή Αυτοκινητοδρομίου (πίστας Formula 1) σε περιοχή<…>του νομού Θεσσαλονίκης. Το θέμα έθεσε προς ψηφοφορία με εισήγηση του ο Νομάρχης Πέλλας, κ. Μιχάλης Καραμάνης μετά την ενημέρωση που είχε από τον κ. Ψωμιάδη, σε ειδική συνάντηση των νομαρχών Πιερίας κ. Γιώργου Παπαστεργίου, Πέλλας κ. Μιχ. Καραμάνη, Χαλκιδικής κ. Αστερίου Ζωγράφου, Ημαθίας κ. Κώστα Καραπαναγιωτίδη, εκπροσώπου του νομάρχη Κιλκίς και του δημάρχου Σερρών κ. Ιωάννη Βλάχου.

“Η ομόφωνη απόφαση των μελών του Νομαρχιακού Συμβουλίου Πέλλας υπέρ της πρότασης μας για την κατασκευή Αυτοκινητοδρομίου σε περιοχή του νομού Θεσσαλονίκης καταδεικνύει με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο την ανάγκη για την κατασκευή υποδομών στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας δήλωσε σχετικά ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Ψωμιάδης, ευχαριστώντας τα μέλη για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο του. “Δεσμεύομαι” συμπλήρωσε “ότι θα διεκδικήσουμε με αποφασιστικότητα το μεγάλο αυτό έργο, η λειτουργία του οποίου θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της Μακεδονίας”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024