Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΣτις 19 Απριλίου ξεκινά το 5ο Πλωτό Σαλόνι Μεταχειρισμένων Σκαφών Αναψυχής

Στις 19 Απριλίου ξεκινά το 5ο Πλωτό Σαλόνι Μεταχειρισμένων Σκαφών Αναψυχής

Λάτρεις της θάλασσας δίνουν ραντεβού για τις 19 Απριλίου στο λιμάνι του Λαυρίου, όπου θα θα πραγματοποιηθεί το 5ο Πλωτό Σαλόνι Μεταχειρισμένων Σκαφών Αναψυχής (Best Value Yachting 2007) από την […]

Λάτρεις της θάλασσας δίνουν ραντεβού για τις 19 Απριλίου στο λιμάνι του Λαυρίου, όπου θα θα πραγματοποιηθεί το 5ο Πλωτό Σαλόνι Μεταχειρισμένων Σκαφών Αναψυχής (Best Value Yachting 2007) από την εταιρία EuroPartners. Σε κοντινή<...>απόσταση από την Αθήνα, οι φίλοι του yachting θα έχουν την ευκαιρία να δουν, να επιλέξουν και να αποκτήσουν άμεσα το δικό τους μεταχειρισμένο σκάφος αναψυχής στην χαμηλότερη τιμή και με το πιο συμφέρον χρηματοδοτικό πρόγραμμα μέχρι και στις 22 Απριλίου.

Στην Best Value Yachting θα συμμετάσχει η πλειοψηφία των εταιριών, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του μεταχειρισμένου σκάφους, παρουσιάζοντας με ζωντανό και άμεσο τρόπο σκάφη όλων των τύπων και μεγεθών, καθώς και άλλα συναφή προϊόντα και υπηρεσίες. Επιπλέον, σε ένα ειδικό χώρο της διοργάνωσης θα παρουσιαστούν σκάφη ιδιωτών. Έτσι, οι επισκέπτες του πλωτού σαλονιού θα έχουν τη δυνατότητα να συγκρίνουν τα σκάφη στο φυσικό τους στοιχείο, να περιηγηθούν μέσα σε αυτά από τους υπεύθυνους της κάθε εταιρίας, να τα δοκιμάσουν και τελικά να αγοράσουν εκείνο που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες.

Επιπλέον, φέτος για πρώτη φορά θα διοργανωθεί στο πλαίσιο της Best Value Yachting το 1ο Σαλόνι Πολυτελών Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων, Best Value Auto 2007, παρουσιάζοντας πολλές ελκυστικές προτάσεις για αγορά μεταχειρισμένου πολυτελούς αυτοκινήτου σε άριστη κατάσταση και πολύ δελεαστική τιμή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024