Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑπόντες από τα εγκαίνια της Philoxenia οι ξενοδοχοϋπάλληλοι της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής

Απόντες από τα εγκαίνια της Philoxenia οι ξενοδοχοϋπάλληλοι της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής έλαβε απόφαση να μην παραστεί στα σημερινά εγκαίνια της 16ης διεθνούς έκθεσης τουρισμού Philoxenia. Η απόφαση ελήφθη μετά την χτεσινή συνάντηση με τον πρόεδρο […]

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής έλαβε απόφαση να μην παραστεί στα σημερινά εγκαίνια<...> της 16ης διεθνούς έκθεσης τουρισμού Philoxenia<.>. Η απόφαση ελήφθη μετά την χτεσινή συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ξενοδοχοϋπαλλήλων, κ. Στέλιο Κολέτση, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΕΟΤ.

Η απόφαση αυτή εκφράζει τη δυσαρέσκεια του Σωματείου προς το υπουργείο Ανάπτυξης και τον ΕΟΤ, για την απόφαση τους να μην συμπεριληφθούν στην κατάταξη των ξενοδοχείων από "κατηγορίες" σε "αστέρια", οι ανθρώπινες υπηρεσίες.

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι των ξενοδοχοϋπαλλήλων υπέβαλαν την ακόλουθη ερώτηση στον υπουργό Ανάπτυξης, Νίκο Χριστοδουλάκη και τη διοίκηση του ΕΟΤ: 'οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 θα εξυπηρετηθούν από ρομπότ ή από εργαζομένους".

"Παραδίδουμε στην κρίση των εργαζομένων και της τουριστικής οικογένειας, τη νέα αντίληψη του υπουργείου Ανάπτυξης και του ΕΟΤ, ότι ο τουρισμός δεν είναι ανθρωποκεντρικός, αλλά μόνο κτιριακές υποδομές, έπιπλα και σερβίτσια", καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του Σωματείου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024