Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣτρατηγική συνεργασία Capitol με την αλυσίδα Holiday Inn

Στρατηγική συνεργασία Capitol με την αλυσίδα Holiday Inn

Τη στρατηγική συνεργασία του ξενοδοχείου Capitol της Θεσσαλονίκης με την ξενοδοχειακή αλυσίδα Bass Hotels & Resorts (BHR), στον οποίο ανήκει η αλυσίδα Holiday Inn., ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος και διευθύνων […]

Τη στρατηγική συνεργασία του ξενοδοχείου Capitol<.> της Θεσσαλονίκης με την ξενοδοχειακή αλυσίδα Bass Hotels & Resorts<...> (BHR), στον οποίο ανήκει η αλυσίδα Holiday Inn., ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας "Α.Ε.Ξ.Ε. Κ. & Ι. Θωμοπούλου", Αριστοτέλης Θωμόπουλος.

Η εν λόγω συνεργασία, σύμφωνα με τον κ. Θωμόπουλο, πραγματοποιείται με τη μορφή franchise, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι τόσο το ιδιοκτησιακό καθεστώς όσο και η διοίκηση του ξενοδοχείου παραμένουν στην "Α.Ε.Ξ.Ε.Κ. & Ι. Θωμοπούλου".

Στα 300 εκατ. δρχ. εκτιμάται ότι θα ανέλθει το κόστος μετατροπής του ξενοδοχείου σε Holiday Inn., ενώ αυτό αναμένεται να έχει ενταχθεί πλήρως στην ομώνυμη αλυσίδα τον προσεχή Μάρτιο.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί και η απόφαση της BHR να απονείμει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο τον τίτλο του Holiday Inn International Model, ο οποίος το διαφοροποιεί από τα κοινά Holiday Inn<.>.

Το ξενοδοχείο Capitol, με δυναμικότητα 332 κλινών, διαθέτει 178 δωμάτια και σουίτες, ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε επένδυση ριζικής ανακαίνισης ύψους 1,5 δισ. δρχ., η οποία διήρκεσε τρία χρόνια. Μάλιστα χάρη στη συγκεκριμένη επένδυση το Capitol εντάσσεται στην κατηγορία των ξενοδοχείων deluxe.

Η συγκεκριμένη συνεργασία, η οποία είναι δεκαπενταετής και εφαρμόζεται σε άλλες 95 χώρες παγκοσμίως, αναμένεται σύμφωνα με τη διοίκηση του Capitol, να συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση της τουριστικής υποδομής της Θεσσαλονίκης και στην πιστοποίηση της ως προορισμού διεθνούς εμβέλειας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024