Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΞεκίνησαν οι πτήσεις της Brussels Airlines μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλών

Ξεκίνησαν οι πτήσεις της Brussels Airlines μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλών

Την έναρξη πτήσεων μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλών εγκαινίασε χτες, Κυριακή 25 Μαρτίου 2007, η βελγική αεροπορική εταιρία Brussels Airlines. Η εταιρία, που γεννήθηκε από την συγχώνευση της SN Brussels Airlinesκαι […]

Την έναρξη πτήσεων μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλών εγκαινίασε χτες, Κυριακή 25 Μαρτίου 2007, η βελγική αεροπορική εταιρία Brussels Airlines. Η εταιρία, που γεννήθηκε από την συγχώνευση της SN Brussels Airlines<...>και της Virgin Express, προσφέρει δύο καθημερινές πτήσεις μεταξύ της πρωτεύουσας της Ελλάδας και της πρωτεύουσας της Ευρώπης. Οι επιβάτες μπορούν να επιλέγουν πλήρη εξυπηρέτηση ή χαμηλού κόστους ναύλους.

Η Brussels Airlines επενδύει στην Ελλάδα βασιζόμενη στην επιτυχία της μητέρας της, της Virgin Express. Η Virgin Express απολάμβανε ένα από τα υψηλότερα load factors μεταξύ όλων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και πέτυχε μια δυναμική αύξηση επιβατών κατά τη διάρκεια των ετών. Χάρη στο δίκτυο της Brussels Airlines, οι επιβάτες μπορούν να πετούν όχι μόνο στις Βρυξέλλες, αλλά να συνεχίζουν το ταξίδι τους προς κάποιον από τους υπόλοιπους Ευρωπαϊκούς προορισμούς της εταιρίας. Η Brussels Airlines προσφέρει καθημερινά πάνω από 600 θέσεις στο δρομολόγιο Αθήνα-Βρυξέλλες-Αθήνα. Όλες οι πτήσεις πραγματοποιούνται με αεροσκάφη τύπου Boeing 737 ή Airbus 319.

Προσφορά διαφορετικών υπηρεσιών

Η Brussels Airlines προσφέρει στους επιβάτες της στο ίδιο αεροσκάφος την επιλογή μεταξύ δύο εντελώς διαφορετικών ταξιδιωτικών επιλογών.

Το b.flex ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, οι οποίοι θέλουν να εξοικονομήσουν όσο περισσότερο χρόνο γίνεται και απαιτούν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, αλλά συγχρόνως δεν θέλουν να τους κοστίζει μία περιουσία. Οι επιβάτες που αγοράζουν b.flex κερδίζουν χρόνο στο αεροδρόμιο κατά το check-in και στην έξοδο. Μπορούν να αλλάξουν ή ακόμη και να ακυρώσουν το εισιτήριό τους πριν από την πτήση. Στους B.flex επιβάτες επιτρέπεται η μεταφορά 30 κιλών αποσκευών και 12 κιλών χειραποσκευής. Μέσα στο αεροσκάφος οι b.flex ταξιδιώτες κάθονται στις πρώτες σειρές και απολαμβάνουν ιδιαίτερα γεύματα, εφημερίδες και ποτά. Τα b.flex εισιτήρια είναι κατά μέσω όρο 50% φθηνότερα από τα εισιτήρια της business class άλλων εταιριών.

Το b.light είναι η low cost μέθοδος ταξιδιού της Brussels Airlines, η οποία εγγυάται τους φθηνότερους ναύλους. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με b.light μπορούν να αγοράσουν σνακ και ποτά κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Όσο πιο νωρίς κάνεις την κράτηση, τόσο πιο λίγα πληρώνεις. Αλλά το b.light έφθασε ακόμη πιο μακρυά, προσφέροντας εγγύηση χαμηλότερου ναύλου. Αν δηλαδή ο επιβάτης βρει την ημέρα που κάνει την κράτηση χαμηλότερο ναύλο σε άλλη αεροπορική εταιρία για τον ίδιο προορισμό, η Brussels Airlines θα πληρώσει τη διαφορά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024