Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣεμινάριο με θέμα «New Strategies for the e – Tourism Jungle»
Travel Media Applications

Σεμινάριο με θέμα «New Strategies for the e – Tourism Jungle»

Νέο σεμινάριο της σειράς «Ηλεκτρονικός Τουρισμός και Κερδοφορία» διοργανώνει στην Αθήνα, 12-14 Απριλίου 2007, η Travel Media Applications, εκδότρια εταιρία της TravelDailyNews Greece & Cyprus…

Νέο σεμινάριο της σειράς «Ηλεκτρονικός Τουρισμός και Κερδοφορία» διοργανώνει στην Αθήνα, 12-14 Απριλίου 2007, η Travel Media Applications, εκδότρια εταιρία της TravelDailyNews Greece & Cyprus<...>. Το σεμινάριο<...>που είναι το όγδοο στη σειρά θα επικεντρώσει σε θέματα όπως:


  • Προκλήσεις και ευκαιρίες του ηλεκτρονικού τουρισμού

  • Ηλεκτρονικές Συσκέψεις

  • Σχεδιασμός Website και e – Marketing

  • Ηλεκτρονικές Πληρωμές και Ασφάλεια

  • Νομικό Δίκαιο του Διαδικτύου

  • Χρήση τεχνολογίας για στρατηγικό πλεονέκτημα στην τουριστική επιχείρηση.

Εισηγητές του Σεμιναρίου είναι ο Δρ. Δημήτρης Μπούχαλης (Πανεπιστήμιο Surrey, Αγγλία), ο κ. Αντρέας Στεφανής, Σύμβουλος σε ηλεκτρονικές πωλήσεις, η κυρία Ράνια Δεϊμέζη, Project Manager στην εταιρία Travel Media Applications, υπεύθυνη για το στρατηγικό σχεδιασμό και την υλοποίηση Διαδυκτιακών εφαρμογών και την μετέπειτα online προώθησης τους, η κυρία Ελισάβετ Καλπίδου, δικηγόρος ειδικευμένη στο δίκαιο του Διαδικτύου και ο κ. Πέτρος Μαύρος, Διευθυντής Ευρώπης του Meeting Matrix.

Οι δυο πρώτοι εισηγητές έρχονται από Μεγάλη Βρετανία και Γερμανία, αποκλειστικά για το σεμινάριο, ενώ σε συνεργασία με τους υπόλοιπους εισηγητές θα αναπτύξουν θέματα σχετικά με τις νέες στρατηγικές και τις νέες τάσεις στο χώρο του ηλεκτρονικού τουρισμού προσπαθώντας να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο μέσα στην «ζούγκλα» της τουριστικής βιομηχανίας.

Στόχος τους είναι να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να χρησιμεύσει η τεχνολογία στις επιχειρήσεις τους, πως θα μπορούν να χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να αυξήσουν την κερδοφορία τους και πως μπορούν να εξυπηρετούν καλύτερα τον πελάτη τους με την βοήθεια της τεχνολογίας γλιτώνοντας χρόνο, χρήματα, ακολουθώντας πάντα τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπει το δίκτυο του κυβερνοχώρου, κ.α.

Αιτήσεις για συμμετοχή υποβάλλονται μέχρι και την Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2007, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κυρία Βίκυ Γιωτοπούλου (τηλ: 210-9374050 και mail: marketing@tma.gr).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024