Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ TUI Hellas επίσημος αντιπρόσωπος της Disneyland Resort Paris

Η TUI Hellas επίσημος αντιπρόσωπος της Disneyland Resort Paris

Η TUI Hellas, ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός στην Ελλάδα, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Disneyland Resort Paris, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα εκπληκτικές προσφορές στο πλαίσιοτου εορτασμού των 15 χρόνων της πόλης […]

Η TUI Hellas, ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός στην Ελλάδα, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Disneyland Resort Paris, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα εκπληκτικές προσφορές στο πλαίσιο<...>του εορτασμού των 15 χρόνων της πόλης της μαγείας.

Η Disneyland Resort Paris είναι σήμερα ο 1ος οικογενειακός τουριστικός προορισμός στην Ευρώπη και προσέλκυσε 12,8 εκατομμύρια επισκέπτες το 2006. Είναι το ιδανικό μέρος για μια αξέχαστη εμπειρία με την οικογένεια ή τους φίλους και αποτελεί την αγαπημένη ταξιδιωτική επιλογή για χιλιάδες Έλληνες επισκέπτες. Περιλαμβάνει 2 πάρκα Disney με τις μοναδικές δραστηριότητες και τα θεάματα, 7 ξενοδοχεία Disney & 7 συνεργαζόμενα ξενοδοχεία στην καρδιά της μαγείας, 39 εστιατόρια με σπεσιαλιτέ απ’ όλο τον κόσμο, λίμνη, γήπεδο γκολφ, σχολή ποδοσφαίρου Manchester United, το Disney Village και προσφέρει και τη δυνατότητα εκδρομών στο Παρίσι.

Στην καρδιά της Ευρώπης, η Disneyland Resort Paris ανταποκρίνεται σε κάθε προσδοκία και ανάγκη που έχουν και οι διοργανωτές εκδηλώσεων. Παρέχει υπηρεσίες για εταιρικούς πελάτες, εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας για συνέδρια, σεμινάρια, εκθέσεις, δεξιώσεις, θεματικές βραδιές και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις. Διαθέτει 2 συνεδριακά κέντρα με επιφάνεια 10.500 τ.μ., τα οποία διαμορφώνονται ανάλογα με τις περιστάσεις (95 αίθουσες συσκέψεων, 7.600 δωμάτια σε 14 θεματικά ξενοδοχεία). `Αξια αναφοράς είναι τα ειδικά πακέτα, που απευθύνονται σε εταιρίες για ταξίδια κινήτρων στελεχών.

Σημειώνεται πως για τη φετινή χρονιά δίνεται η ευκαιρία στις οικογένειες να ταξιδέψουν πιο οικονομικά γιατί τα παιδιά μέχρι 7 ετών μπορούν να την επισκεφθούν χωρίς κόστος για όλα τα ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και 8 Νοεμβρίου 2007.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024