Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΘέσεις εργασίας στον τουρισμό από το δίκτυο EURES του ΟΑΕΔ

Θέσεις εργασίας στον τουρισμό από το δίκτυο EURES του ΟΑΕΔ

Το δίκτυο EURES του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού στηρίζει την απασχόληση στον ευαίσθητο τομέα του τουρισμού. Η Ένωση Ξενοδόχων της Ιρλανδίας, προκειμένου να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων του […]

Το δίκτυο EURES του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού στηρίζει την απασχόληση στον ευαίσθητο τομέα του τουρισμού<...>.

Η Ένωση Ξενοδόχων της Ιρλανδίας, προκειμένου να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων του Ιρλανδικού ξενοδοχειακού κλάδου αποφάσισε να συνεργαστεί με την υπηρεσία EURES του ΟΑΕΔ<.>, με στόχο την τοποθέτηση Ελλήνων ηλικίας άνω των 18 ετών σε ξενοδοχεία 3, 4 ή 5 αστέρων, καθώς και σε ξενώνες της Ιρλανδίας, είτε εποχιακής, είτε ετήσιας λειτουργίας.

Σημειώνουμε ότι οι ειδικότητες αφορούν όλους τους τομείς εργασίας σε ξενοδοχειακή επιχείρηση, όπως: υπαλληλικό προσωπικό για μπαρ, εστιατόριο, ορόφους, υποδοχή και chefs.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι ενδιαφερόμενοι θέλουν να συμμετάσχουν στο εν λόγω πρόγραμμα, μπορούν να υποβάλλουν έως τις 24 Νοεμβρίου 2000 τις σχετικές αιτήσεις. Οι συμβάσεις είναι τουλάχιστον 6μηνης διάρκειας έως και αορίστου χρόνου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στον ΟΑΕΔ – Διοίκηση, στην Διεύθυνση Απασχόλησης, Υπηρεσία EURES.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024