Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟΓΑ: Έναρξη Προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού της «Αγροτικής Εστίας»
Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων

ΟΓΑ: Έναρξη Προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού της «Αγροτικής Εστίας»

Ευχάριστη έκπληξη περιμένει 160.000 δικαιούχους ασφαλισμένους και συνταξιούχους του ΟΓΑ που μπορούν να επωφεληθούν από τα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομών της Αγροτικής Εστίας για να κάνουν διακοπές σε όλη την Ελλάδα. Με το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού δίνεται η ευκαιρία, στους συνταξιούχους και τους ασφαλισμένους του ΟΓΑ…

Ευχάριστη έκπληξη περιμένει 160.000 δικαιούχους ασφαλισμένους και συνταξιούχους του ΟΓΑ που μπορούν να επωφεληθούν από τα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομών της Αγροτικής Εστίας<...>για να κάνουν διακοπές σε όλη την Ελλάδα. Με το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού δίνεται η ευκαιρία, στους συνταξιούχους και τους ασφαλισμένους του ΟΓΑ που έχουν εξοφλήσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές, να πραγματοποιήσουν 8ήμερες δωρεάν διακοπές (7 διανυκτερεύσεις) σε επιλεγμένα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας, που έχουν συμβληθεί με τον ΟΓΑ.

Με το πρόγραμμα Εκδρομών θα μπορούν οι δικαιούχοι να συμμετέχουν σε 4ήμερες οργανωμένες εκδρομές (3 διανυκτερεύσεις) σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας, που θα διοργανώνονται από συμβεβλημένα από τον ΟΓΑ Τουριστικά Γραφεία. Ακόμη με το Εκδρομικό Επιμορφωτικό Ταξίδι στην Κύπρο, διάρκειας 5 ημερών (4 διανυκτερεύσεις) νέοι αγρότες, 21-40 ετών, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις ομορφιές της Κύπρου, αλλά και να συμμετέχουν σε επιμορφωτικές επισκέψεις και περιηγήσεις. Ήδη ξεκίνησε η αποστολή ατομικών ενημερωτικών επιστολών προς όλους τους δικαιούχους με οδηγίες για τη συμμετοχή τους στα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας.

Οι δικαιούχοι των προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού (συνταξιούχοι του ΟΓΑ και όσοι από τους ασφαλισμένους έχουν εξοφλήσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές) θα πρέπει να απευθυνθούν στο πλησιέστερο Κ.Ε.Π. του νομού τους από 16-04-2007, ακόμη και αν δεν έχουν την ενημερωτική επιστολή, ώστε να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι 11/05/2007. Επίσης, για πρώτη φορά εφέτος στα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού της Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ θα συμμετάσχουν και οι Ανασφάλιστοι Υπερήλικες.

Για τη συμμετοχή στα προγράμματα ο δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του την Αστυνομική Ταυτότητα, καθώς και τα Βιβλιάρια Υγείας ΟΓΑ θεωρημένα για το έτος 2007, τόσο το δικό του όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειας του, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της Αγροτικής Εστίας. Από το ίδιο Κ.Ε.Π. ο δικαιούχος θα μπορέσει σε εύλογο χρόνο, να πληροφορηθεί σε ποιο πρόγραμμα θα συμμετάσχει και να παραλάβει τα σχετικά Δελτία συμμετοχής του.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ:

Το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού περιλαμβάνει 8/ήμερες διακοπές (7 διανυκτερεύσεις) σε επιλεγμένα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας, τα οποία έχουν συμβληθεί με τον ΟΓΑ. Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε 120.000 άτομα, συνταξιούχους του ΟΓΑ, ασφαλισμένους, που έχουν εξοφλήσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές, καθώς και στα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους,, που έχουν ασφαλίσει στον ΟΓΑ για περίθαλψη.

ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Το Εκδρομικό πρόγραμμα περιλαμβάνει 4/ήμερες εκδρομές (3 διανυκτερεύσεις) σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας, οι οποίες διοργανώνονται από τουριστικά γραφεία τα οποία έχουν συμβληθεί με τον ΟΓΑ. Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε 37.600 άτομα, συνταξιούχους του ΟΓΑ, ασφαλισμένους, που έχουν εξοφλήσεις τις ασφαλιστικές τους εισφορές, καθώς και στα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους, που έχουν ασφαλίσει στον ΟΓΑ για περίθαλψη. Επιδοτείται με ένα σταθερό ποσό από τον ΟΓΑ (150 Ευρώ/άτομο) και η διαφορά καλύπτεται από τον ίδιο το συμμετέχοντα, ανάλογα με το κόστος της εκδρομής που θα επιλεγεί.

ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ – ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ:

Το Εκδρομικό – Επιμορφωτικό ταξίδι στην Κύπρο, απευθύνεται σε 2.400 αυτοτελώς απασχολούμενους νέους αγρότες, ηλικίας 21-40 ετών, κατόχους Βιβλιαρίου Υγείας ΟΓΑ σε ισχύ, χωρίς δικαίωμα συμμετοχής των προστατευομένων μελών τους (ατομικό πρόγραμμα). Το Πρόγραμμα είναι διάρκειας 5 ημερών στην Κύπρο (4 διανυκτερεύσεις), θα πραγματοποιηθεί την περίοδο Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2007 και θα παρέχει στους συμμετέχοντες δωρεάν αεροπορική μεταφορά, διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία (με πρωινό και ημιδιατροφή), καθώς και εκπαιδευτικές επισκέψεις και τουριστικές περιηγήσεις.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024