Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Συρία αναγνωρίζει μόνο τα νόμιμα λιμάνια και αεροδρόμια της Κύπρου

Η Συρία αναγνωρίζει μόνο τα νόμιμα λιμάνια και αεροδρόμια της Κύπρου

Τη διαβεβαίωση ότι η Συρία αναγνωρίζει μόνο τα νόμιμα λιμάνια και αεροδρόμια της Κύπρου έδωσε ο Σύρος υπουργός Μεταφορών, κ. Yarob S. Badr στον υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων, κ. Χάρη […]

Τη διαβεβαίωση ότι η Συρία αναγνωρίζει μόνο τα νόμιμα λιμάνια και αεροδρόμια της Κύπρου έδωσε ο Σύρος υπουργός Μεταφορών, κ. Yarob S. Badr στον υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων, κ. Χάρη Θράσου, ο οποίος, επικεφαλής<...>αντιπροσωπείας, πραγματοποίησε τριήμερη επίσημη επίσκεψη στη γειτονική χώρα.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, “η σταθερή και χωρίς περιστροφές επαναβεβαίωση της θέσης της Συρίας, ως προς τη συνεχιζόμενη κατοχή μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία, έγινε μετά που ο κ. Θράσου ήγειρε, μεταξύ άλλων, στο πλαίσιο των επαφών του, το θέμα της προσέγγισης πλοίων συριακών συμφερόντων σε κλειστά λιμάνια της Κύπρου, όπως και ζητήματα που προκύπτουν από τη λειτουργία του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου”.

Ο κ. Badr “επαναβεβαίωσε τη σταθερή θέση της Συριακής Κυβέρνησης και επανέλαβε ότι η χώρα του αναγνωρίζει μόνο τα αεροδρόμια και λιμάνια που λειτουργούν νόμιμα στην Κυπριακή Δημοκρατία και ότι η χώρα του θα επαναλάβει την έκδοση οδηγιών για μη χρησιμοποίηση των παράνομων λιμανιών και αεροδρομίων στα κατεχόμενα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024