Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΑυξημένες οι πληρότητες σε πολλούς προορισμούς της χώρας
Εξαντλημένα τα εισιτήρια

Αυξημένες οι πληρότητες σε πολλούς προορισμούς της χώρας

Έκτακτα δρομολόγια για την αυξημένη ζήτηση ταξιδίων ενόψει της Πασχαλινής εορταστικής περιόδου έχουν προγραμματίσει οι περισσότερες ακτοπλοϊκές και αεροπορικές εταιρίες, ενώ επιπλέον δρομολόγια εκτελούνταιτόσο στον ΟΣΕ, όσο και στα ΚΤΕΛ. […]

Έκτακτα δρομολόγια για την αυξημένη ζήτηση ταξιδίων ενόψει της Πασχαλινής εορταστικής περιόδου έχουν προγραμματίσει οι περισσότερες ακτοπλοϊκές και αεροπορικές εταιρίες, ενώ επιπλέον δρομολόγια εκτελούνται<...>τόσο στον ΟΣΕ, όσο και στα ΚΤΕΛ. Παρόλα αυτά για πολλούς προορισμούς τα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί και οι πληρότητες στα καταλύματα τους έχουν αγγίξει πολύ υψηλά επίπεδα για την εποχή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Τα Νέα”, μεγάλη ζήτηση παρατηρείται για τα νησιά των Κυκλάδων (Πάρος, Νάξος, Σαντορίνη) και τη Κρήτη, με τις πληρότητες των πλοίων να αγγίζουν το 100%, ενώ και τα αεροπορικά εισιτήρια έχουν γίνει ανάρπαστα, με τις πληρότητες αεροσκαφών να φτάνουν το 92% σε πτήσεις εσωτερικού και το 80% σε πτήσεις εξωτερικού.

Ιδιαίτερη προτίμηση δείχνουν όμως οι εκδρομείς και σε ορεινούς προορισμούς της χώρας, όπως το Πήλιο, το Καρπενήσι, την Αιτωλοακαρνανία και τα Ιωάννινα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024