Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΒιβλιογραφίαΚαταπολέμηση της φόβου για τις πτήσεις

Καταπολέμηση της φόβου για τις πτήσεις

Σύντομα θα έχουν και οι Έλληνες τη δυνατότητα να καταπολεμήσουν την πετοφοβία τους αφού η εκδοτική εταιρία Libro μετέφρασε και ανέλαβε την έκδοση στα ελληνικά του βιβλίου με τίτλο “H […]

Σύντομα θα έχουν και οι Έλληνες τη δυνατότητα να καταπολεμήσουν την πετοφοβία τους αφού η εκδοτική εταιρία<...> Libro μετέφρασε και ανέλαβε την έκδοση στα ελληνικά του βιβλίου με τίτλο "H χαρά να πετάς – Nικώντας τον φόβο της πτήσης". Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει μέσα στον Δεκέμβριο και θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση στους δημοσιογράφους.

Συγγραφέας του βιβλίου είναι κ. Βίκτωρ Tσίγκλερ, διευθυντής Ελλάδας και Κύπρου της Austrian Airlines, ο οποίος μετά από πολύχρονη μελέτη έχει εκδώσει το βιβλίο "Freude am Fliegen" ('Η χαρά να πετάς') στα Γερμανικά, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης βρίσκοντας το βιβλίο εξαιρετικά ενδιαφέρον και δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία για το πρόβλημα της πετοφοβίας που βασανίζει πολλούς συνανθρώπους μας, αποφάσισε να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ σε συνεργασία με την Austrian Airlines και τον Βίκτωρ Τσίγκλερ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024