Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑθήνα – Πεκίνο: Αμεσα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
Ελληνοκινέζικο Επιμελητήριο

Αθήνα – Πεκίνο: Αμεσα η απευθείας αεροπορική σύνδεση

Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του εξέφρασε το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο μετά την επίσημη ενημέρωση που έλαβε από την αεροπορική εταιρία- μέλος του, Air China, ότι εντός των επόμενων μηνών ανοίγει η απευθείας […]

Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του εξέφρασε το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο μετά την επίσημη ενημέρωση που έλαβε από την αεροπορική εταιρία- μέλος του, Air China, ότι εντός των επόμενων μηνών ανοίγει η απευθείας αεροπορική γραμμή<...>σύνδεσης Αθήνας- Πεκίνου. Η απευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνας- Πεκίνου αποτελεί πάγιο αίτημα του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου από τη σύστασή του το 1995. Το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο έχει πραγματοποιήσει ως ο αρμόδιος θεσμικός φορέας για την ελληνοκινεζική επιχειρηματική συνεργασία μία σειρά από συντονισμένες κινήσεις για την επίτευξη του στόχου αυτού στα 12 χρόνια λειτουργίας του.

«Εκφράζουμε τη βαθιά ικανοποίησή μας που οι προσπάθειες ετών του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου για την απευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνας- Πεκίνου ευοδώθηκαν. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, που αποτελούσε πάγιο αίτημα του επιχειρηματικού κόσμου συστρατεύθηκαν με συντονισμένες ενέργειές τους επί σειρά ετών το ελληνικό Κράτος και οι επιχειρηματίες, κυβερνητικοί και επιχειρηματικοί φορείς και Οργανισμοί, η Πρεσβεία της Λ.Δ. της Κίνας στην Αθήνα, αλλά και η Πρεσβεία της Ελλάδας στο Πεκίνο. Η απευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνας- Πεκίνου θα ενδυναμώσει την επιχειρηματική συνεργασία Ελλάδας- Κίνας, θα ενισχύσει τον τουρισμό της χώρας μας και θα φέρει ακόμη πιο κοντά τις δύο χώρες σε πολιτιστικό επίπεδο. Ευχόμαστε η απόφαση αυτή της αεροπορικής εταιρίας και μέλους του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, Air China, που μας κοινοποιήθηκε επίσημα πριν από λίγες ημέρες να υλοποιηθεί άμεσα γιατί η απευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνας- Πεκίνου θα είναι ένα επί του πρακτέου βήμα για την ελληνοκινεζική επιχειρηματική συνεργασία και μία επιβράβευση των προσπαθειών ετών του Επιμελητηρίου μας», επεσήμανε με σχετική δήλωσή του ο πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, κ. Κωνσταντίνος Γιαννίδης.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024