Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςIMEX 2007: Η TUI Hellas προωθεί την Ελλάδα ως σύγχρονο συνεδριακό προορισμό

IMEX 2007: Η TUI Hellas προωθεί την Ελλάδα ως σύγχρονο συνεδριακό προορισμό

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – IMEX 2007 – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της TUI Hellas στη Διεθνή Έκθεση IMEX 2007 που διεξήχθη στη Φρανκφούρτη από τις 17 έως τις 19 […]

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – IMEX 2007 – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της TUI Hellas στη Διεθνή Έκθεση IMEX 2007 που διεξήχθη στη Φρανκφούρτη από τις 17 έως τις 19 Απριλίου και αφορά στα ταξίδια κινήτρων, τη διοργάνωση<...>Συνεδρίων και Εκδηλώσεων. Η TUI Hellas συμμετείχε με δικό της χώρο προβολής μέσα στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ., ενώ παράλληλα είχε συμμετοχή και στο περίπτερο του εξειδικευμένου τμήματος της TUI AG, του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού ομίλου της Ευρώπης, το οποίο ονομάζεται TUI Event Management και εξειδικεύεται στη συγκεκριμένη κατηγορία εταιρικών ταξιδιών.

Η TUI Hellas συμμετέχει στην έκθεση ΙΜΕΧ τα τελευταία 4 χρόνια, παρουσιάζει τις υπηρεσίες που παρέχει στο χώρο των Meetings, Incentives, Conferences, Events (Μ.Ι.C.Ε.) και προωθεί την Ελλάδα σαν έναν σύγχρονο και ανταγωνιστικό προορισμό για την εν λόγω αγορά. Στόχος της TUI Hellas είναι η ανάδειξη της χώρας μας ως προορισμός για Συνεδριακό Τουρισμό μέσω της προσέλκυσης αξιόλογων συνεργατών για την διεξαγωγή M.I.C.E. στους οποίους προσφέρει την υποστήριξη, τεχνογνωσία, εξειδίκευση και επαγγελματισμό που κατέχει στον τομέα.

Οι επισκέπτες της έκθεσης, από την πρώτη μέρα, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την Ελλάδα, καθώς και για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της TUI Hellas και έγιναν σημαντικές επαφές για τη διοργάνωση μελλοντικών εκδηλώσεων και συνεδρίων.

Το εξειδικευμένο τμήμα της TUI Hellas Corporate Services με επικεφαλής τον κ. Χρήστο Κωνσταντινίδη, αποτελείται από μια ομάδα που αριθμεί πάνω από 45 ειδικά στελέχη, εξειδικευμένα στη διοργάνωση Συνεδρίων και ταξιδιών κινήτρων. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες όλων των κλάδων για τις ανάγκες των επαγγελματικών τους ταξιδιών και κατέχει κορυφαία θέση στην ελληνική αγορά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024