Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣυμφωνία μεταξύ Minoan Group και Kempinski International Hotels για το Cavo Sidero

Συμφωνία μεταξύ Minoan Group και Kempinski International Hotels για το Cavo Sidero

Την υπογραφή συμφωνίας με τη διεθνή ξενοδοχειακή αλυσίδα Kempinski International Hotels ανακοίνωσε χτες η Minoan Group, στο πλαίσιο των ενεργειών της για την υλοποίηση της επένδυσης “Cavo Sidero”. Η συμφωνία […]

Την υπογραφή συμφωνίας με τη διεθνή ξενοδοχειακή αλυσίδα Kempinski International Hotels ανακοίνωσε χτες η Minoan Group, στο πλαίσιο των ενεργειών της για την υλοποίηση της επένδυσης “Cavo Sidero”. Η συμφωνία περιλαμβάνει τη διαχείριση ξενοδοχείου πέντε<...>αστέρων στη σύνθετη τουριστική μονάδα που θα κατασκευάσει η εταιρία στο Δήμο Ιτάνου του νομού Λασιθίου της Κρήτης.

Το ξενοδοχείο, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει να λειτουργεί το 2010, θα κατασκευαστεί στο χωριό “Grandes Bay” και θα διαθέτει 180 δωμάτια και σουίτες, καθώς και 10 επιπλέον Προεδρικές σουίτες. Επίσης, θα διαθέτει τέσσερα εστιατόρια και μπαρ, εσωτερική πισίνα και γήπεδα τέννις. Το ξενοδοχείο θα κατασκευαστεί σε έκταση με θέα την παραλία και θα περιβάλλεται από ειδικά διαμορφωμένους κήπους. Η εξωτερική πισίνα θα δίνει στον επισκέπτη την αίσθηση ότι «πετάει» πάνω από το Αιγαίο.

Ο κ. Reto Wittwer, President & CEO της Kempinski, δήλωσε: «Περιμένουμε με ανυπομονησία τη συνεργασία μας με τη Minoan Group, ώστε να φέρουμε τη μοναδική πολυτέλεια Kempinski στην Κρήτη. Πρόκειται για μία συναρπαστική εξέλιξη και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους φιλοξενούμενούς μας μία μοναδική εμπειρία από τη διαμονή τους στο νησί».

Με τη σειρά του ο κ. Christopher Egleton, Πρόεδρος της Minoan Group, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία μας με μία εταιρία που το όνομά της ταυτίζεται με τη μοναδική πολυτέλεια. Η συμφωνία αυτή εδραιώνει τη θέση του Cavo Sidero ως ένα από τα πλέον ιδιαίτερα και μοναδικά θέρετρα στην Κρήτη».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024