Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΑνδρέας Ανδρεάδης: Γινόμαστε ξανά μόδα

Ανδρέας Ανδρεάδης: Γινόμαστε ξανά μόδα

WTM-Λονδίνο: Η Ελλάδα γίνεται ξανά μόδα στην αγγλική αγορά σύμφωνα με την γνώμη του κ. Ανδρέα Ανδρεάδη τέως προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής. “Η μικρή αριθμητική πτώση που παρουσιάζει η […]

WTM<.>-Λονδίνο: Η Ελλάδα γίνεται ξανά μόδα στην αγγλική αγορά σύμφωνα με την γνώμη του κ. Ανδρέα Ανδρεάδη<...> τέως προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής. "Η μικρή αριθμητική πτώση που παρουσιάζει η χώρα μας (7%) δεν με ανησυχεί. Οι ηθοποιοί που έρχονται στην Ελλάδα και γενικά οι διασημότητες που μας επισκέπτονται βοηθούν στην προβολή μας και γινόμαστε ξανά μόδα", ανέφερε ο κ. Ανδρεάδης.

"Παρότι στην αγγλική αγορά, η ζήτηση για self-catering διακοπές είναι μεγάλη, η τάση είναι προς τα ξενοδοχεία, και την αύξηση της ποιότητας. Η Αγγλική αγορά έχει μεγάλη δυναμική. Κατά την διάρκεια της έκθεσης η Χαλκιδική στράφηκε προς την προετοιμασία για το 2002 με συζητήσεις και επαφές. Η Ελληνική όμως παρουσία θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Κάτι έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, το ελληνικό περίπτερο όμως δείχνει φτωχό. Θα έπρεπε η παρουσία μας να είναι πιο πλούσια. Η εικόνα που δίνει το περίπτερο δεν είναι η εικόνα της χώρας μας. Και πιστεύω ότι είναι θέμα νοοτροπίας και όχι κόστους", δήλωσε ο κ. Ανδρεάδης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024