Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΝέο σεμινάριο του ΠΟΤ με τίτλο: Innovation in Tourism: adapting to change
Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού

Νέο σεμινάριο του ΠΟΤ με τίτλο: Innovation in Tourism: adapting to change

Με τίτλος Innovation in Tourism: adapting to change διοργανώνεται σεμινάριο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού στο Μπλεντ της Σλοβενίας στις 24 και 25 Μαΐου 2007. Στο χώρο του τουρισμού που […]

Με τίτλος Innovation in Tourism: adapting to change διοργανώνεται σεμινάριο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού στο<...> Μπλεντ της Σλοβενίας στις 24 και 25 Μαΐου 2007.

Στο χώρο του τουρισμού που τόσο γρήγορα αλλάζει, η καινοτομία μπορεί να επιφέρει μεγάλες αλλαγές στα επιχειρηματικά μοντέλα. Οι ρόλοι του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα είναι ασαφής αφού η πληροφορική και η παγκοσμιοποίηση αναδομούν την τουριστική βιομηχανία στην οποία νέοι παίχτες και νέοι συμμετέχοντες συνεχώς αναδύονται. Με το θέμα της καινοτομίας, αυτό το σεμινάριο προσεγγίζει διαστάσεις του τουριστικού κλάδου, δίνοντας πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά της καινοτομίας όπως επίσης και παραδείγματα για το πώς τα επιχειρηματικά σχέδια γίνονται πράξεις. Τέλος, στόχο έχει να συμβάλει στην περαιτέρω έρευνα και την χάραξη πολιτικής σε αυτό το πεδίο.

Το Επιχειρηματικό Συμβούλιο, UNWTO Business Council, μαζί με τη Περιφερειακή Επιτροπή της Ευρώπης οργανώνουν το σεμινάριο αυτό, που στόχο έχει να εδραίωση διάλογο μεταξύ των διαφόρων κλάδων, ελπίζοντας ότι θα δημιουργήσει μια πολυεπίπεδη συνεργασία, και θα φέρει σε επαφή τα μέλη του ΠΟΤ με τους εμπλεκόμενους στην τουριστική βιομηχανία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024